Pirui și Marius de la „ Puterea Dragostei ” sunt pe cale de a se împăca?! Deși s-au despărțit de puțină vreme, cei doi au rămas prieteni buni, ba chiar speră la o posibilă împăcare.

Andreea Pirui a postat de curând o poză în care apare alături de Marius. Cei doi îndrăgostiți se aflau în casa „Puterea Dragostei”, în urmă cu un an, în jurul bradului.

Marius purta straiele lui Moș Crăciun, însă unul ieșit din tipar, modern și sexy. Andreea se afla alături de el într-o rochiță neagră și sexy, de latex.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 2 decembrie – A doua parte- VIDEO. Aya se ceartă cu toată lumea!

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a surprins fanii. Clipul video care face senzație

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

andreea pirui și marius de la puterea dragostei
Andreea Pirui.[Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” au învins Coronavirusul

Andreea Pirui și Marius de la „ Puterea Dragostei ” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cei doi au locuit împreună și au avut o relație de mai bine de un an de zile.

andreea pirui și marius de la puterea dragostei
Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doar câteva luni, cuplul a trecut prin momente de cumpănă. Amândoi au fost infectați cu virusul Sars-cov-2, însă fără a avea simptome. Pirui și Marius erau asimptomatici, însă s-au izolat și au stat așa pentru o perioadă de două săptămâni, urmând tratamentul specific.

În prezent, Andreea Pirui și Marius sunt despărțiți, însă fanii speră la o posibilă împăcare, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si