La Bacău, în familia Ciobanu, tatăl razboinicului Andrei Ciobanu este extrem de fericit de povestea de dragoste care capătă amploare între fiul său și Karina. Mai mult, domnul Lucian Cioban a declarat ca se pregătește pentru o posibilă căsătorie între cei doi atleți Survivor România și că este foarte încântat de alegerea fiului său.

Citeste si: 10 hectare de ghiocei- cel mai frumos loc se află chiar în România

Primele declarații ale tatălui Războinicului Andrei Ciobanu, de la „Survivor România”, despre povestea de dragoste înfiripată între Andrei și Karina: „Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme”

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege asupra acestora

Primele declarații ale tatălui Războinicului Andrei Ciobanu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Andrei și Karina de la Survivor România, sărut pasional! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

„Ar fi o împlinire fericită. Este vârsta potrivită, dau bine împreună. Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme.

Ei ajung să se cunoască mai bine acolo, în condiții de privațiuni. Nu este rozul din viața de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe pământ. Îmi place Karina, mi-a plăcut de când am văzut-o la aeroport. Arată bine împreună, important este să se înțeleagă. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) îi trebuie un om înțelegător care să nu-l acapareze. Asta vor discuta în timp. Până acum i-a plăcut genul de fată ușor mignonă, de care să aibă grijă, să o poată proteja.
Este foarte mămos, are dorința de a ocroti, de a proteja. Mă uitam la Karina care este tot mignonă, drăguță, finuță. Chiar mi-am spus că se potrivesc"
, a declarat domnul Lucian Ciobanu, tatăl războinicului Andrei.

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege asupra acestora


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si