Andy Adetu a fost invitat, în urmă cu câteva zile, în platoul emisiunii ,,Totul despre Puterea Dragostei", găzduită de Cornelia Ionescu. Emisiunea este difuzată exclusiv pe canalul de YouTube Wownews. Fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei" a dezvăluit mai multe detalii despre seria de cuceriri pe care a făcut-o în cadrul emisiunii fenomen de la Kanal D.

Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Citeste si: Jador, veste-surpriză transmisă în direct la "Puterea Dragostei"

Pe lângă relațiile cu Roxana și Ana, Andy s-a apropriat și de Andreea Oprică, Simina, Ella și Bia. În urmă cu puțin timp, burlacul a afirmat că este atras de Aya, dar și de Adriana, concurenta în acest sezon.

Citeste si: Andreea Pirui este nevinovată. Ce a dezvăluit examenul toxicologic al fostei concurente de la Puterea Dragostei: ,,Mulțumesc lui Dumnezeu!"

A fost Jador obstacolul relației dintre Andy și Ella?

Andy și Ella păreau că se sorb din priviri în sezonul al doilea al emisiunii fenomen ,,Puterea Dragostei", cu toate că nu s-a concretizat nicio relație între cei doi. Se pare că obstacolul relației lor a fost chiar Jador, cel care îi furase întru totul inima brunetei.

Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: George și Mădălina de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu cei doi împreună?

,,Ella și ea mă zgândărea și pur și simplu ne jucam pe acolo, dar și eu dădeam apă la moară, îmi plăcea și mie joaca asta.

Mi-am dat seama că nici cu Ella nu pot avea o relație. Jador a fost un motiv, dar nu unul atât de mare, că dacă ne plăceam și voiam ceva unul cu altul serios, nu ne mai interesa de ce a fost în trecut.(...) Jador a fost un motiv pentru că mi-am dat seama ce fel de target are ea, ce fel de băiat îi place. Mi-am dat seama singur că nu aș fi acolo" , a dezvăluit Andy Adetu. 

Andy a fost personajul principal în alt scandal din casa ,,Puterea Dragostei" atunci când s-a sărutat cu Simina. Jador a fost foarte deranjat de gestul acestuia, astfel luând amploare un conflict intens. Chiar dacă a trecut destul timp de la incident, Andy a ținut să lămurească ce a fost de fapt între el și Simina.

,, E de domeniul trecutului. Acum are un copil, este într-o relație foarte frumoasă cu Alex.(...) Nu m-aș vedea cu Simina într-o relație mai lungă și nu o spun pentru că este împreună cu Alex, pentru că dacă era să fie, eram de atunci", a adăugat fostul concurent Puterea Dragostei. 

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Isteria blackout

Care dintre concurentele din sezonul 4 i-au atras atenția lui Andy?

Atunci când Cornelia l-a întrebat despre concurentele acestui sezon ,,Puterea Dragostei", Andy a numit-o în mod special pe una dintre ele, pe care a ținut să o și complimenteze.

Andy a dezvăluit motivul pentru care nu a format un cuplu cu Ella în casa Puterea Dragostei: ,,Nu puteam să am o relație, din cauza lui Jador"

Citeste si: Berna de la "Puterea Dragostei", dezvăluiri surprinzătoare. "Am făcut eu o porcărie"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

,,Este o fată drăguță așa, care mi-a făcut puțin cu ochiul. Adriana e simpăticuță, e drăguțică. Da, îmi place de ea și e stilul meu", a mărturisit Andy.

O altă fată care i-a atras atenția lui Andy Adetu a fost una dintre concurentele sezonului 3, care se află în prezent într-o relație. Dezamăgit, burlacul s-a limitat doar la aprecierea fizicului ei.

,,De care îmi mai plăcea, dar are o relație acum, este Aya. Și ea era frumușică. O fată foarte frumoasă", a precizat Andy.

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei este de nerecunoscut. Cum arată aceasta acum


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si