Acolo unde sunt ritmurile orientale, acolo este și Ensar Duman. Sărbătoritul, care și-a aniversat împlinirea a 43 de ani, s-a bucurat de prezența celor mai apropiați prieteni și a colaboratorilor, care au venit în număr mare să petreacă alături de el. Peste 120 de invitați s-au bucurat de show-ul plin de surprize organizat de sărbătorit.

Citește și: VIDEO- Valeria Arnăutu și-a aniversat cățelușa. Minnie, una dintre cele cele două comori ale artistei, a împlinit 5 ani

Ensar Duman: „Sincer, spațiul acesta este cam mic, am chemat decât 120 de persoane, acum 4 erau 340 de persoane.”

Invitații s-au delectat cu muzică bună, mai ales că vedetele și-au dorit să îi ofere în dar cadouri muzicale.

De altfel, sărbătoritul este foarte apreciat în rândul vedetelor și nu numai, pentru altruismul și umanitatea de care de dovadă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Amna, artistă: „Ensar mi-a fost alături și cred că este cel mai sufletist om pe care îl cunosc.”

Denisa Nechifor: „Am venit pentru Ensar, pentru că este un prieten deosebit și un om deosebi.”

Amna, artistă: „Suntem prieteni, suntem ca o familie. Este unul dintre cei mai sufletiști oameni pe care îi cunosc.”

De la petrecere nu a lipsit mâncarea tradițională

Sărbătoritul, recunoscut pentru petrecerile senzaționale pe care le organizează, nu și-a dezamăgit oaspeții nici de această dată. Dincolo de spectacolul scenic, invitații au avut parte de un show culinar de excepție cu preparate tradiționale.

Meniul turcesc, foarte apreciat în rândul musafirilor, a fost gândit chiar de către gazda, care și-a întâmpinat fiecare invitat în parte și a făcut poze cu musafirii săi. Îmbrăcat într-un costum negru cu dungi, sărbătoritul recunoaște că se simte foarte bine la această vârstă și un singur lucru și-ar mai dori de la viață.

Ensar Duman: „Să îmi fac și eu o familie să alerge copiii după mine. Măcar doi-trei. Asta e dorința mea. Doamne ajută poate o să reușim cât mai repede.”

Petrecerea a ținut până spre ziuă, căci bunătățile orientale sunt îmbietoare, iar invitații nu s-au lăsat duși prea repede de la festinul culinar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si