Anna Kolyada, avea 22 de ani, și era studentă la medicină în Rusia. Ea a decedat în mod tragic  după ce a luat un medicament mai puțin obișnuit, achiziționat online.

Anna era cunoscută drept „antrenoare de sănătate”

Potrivit jurnaliștilor locali, tânăra a consumat un medicament japonez, bazat pe placentă umană, pentru a-și stimula imunitatea, cumpărat de la o farmacie online.

Citește și: Doliu uriaș în muzica internațională. A murit o cunoscută cântăreață pop

Ulterior, Anna a avut o febră puternică în timp ce mergea spre aeroport pentru a zbura spre Dubai și a fost internată în spital, unde a fost diagnosticată cu o acumulare de lichid în plămâni, șoc septic, insuficiență cardiacă și otrăvire a sângelui. Anna Kolyada era cunoscută pe internet ca „antrenor de sănătate”.

Familia fetei este devastată de durere. Tânăra studentă a avut parte de o moarte prematură.

Doliu în lumea muzicii internaționale! Marcel Amont a încetat din viață la 93 de ani

Marcel Amont, un îndrăgit artist francez, a părăsit scena vieții. Bărbatul a murit la vârsta de 93 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Celebrul cântăreț Marcel Amont s-a stins din viață recent. Artistul a devenit cunoscut pentru piesele sale celebre, printre care și „Bleu, blanc, blond”.

Citește și: Diana a murit după ce a mâncat micul dejun adus de mama ei. Femeia a găsit-o inconștientă

El a murit la vârsta de 93 de ani.

Artistul a fost îndrăgit de milioane de oameni și a devenit cunoscut pentru melodiile care au trecut testul timpului și care sunt ascultate și astăzi cu drag și nostalgie.

Citește și: Durere mare în familia unui preot. Fiul său a murit departe de casă: „Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme”

Marcel Amont a murit în cursul zilei de miercuri, iar vestea tragică a fost dată chiar de membrii familiei lui, la scurt timp după ce a decedat.

Citește și: Cine este românul care a murit în Italia, după ce a fost lovit de o camionetă, în timp ce se afla pe motocicletă. Acesta avea o fată de cinci ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si