Soții Moroșan se plâng- de ani de zile- că statul le face o nedreptate: în 2010, au fost evacuați din apartamentul în care locuiau după ce ancheta poliției a scos la iveală că amândoi au furat din societatea unde lucrau și trebuie să înapoieze prejudiciul. Încă de-atunci, bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc că l-a scos în stradă fără să-i arate hotărârea judecătorească.

Mai mult, susține că fiica sa- sosită astăzi din Germania- ar fi fost amenințată cu o armă.

„I-a pus fiicei mele pistolul la cap și i-a spus că o împușcă”, susține bărbatul.

Bărbatul susținea pe-atunci că i-au fost furate toate bunurile din imobil și că a formulat mai multe plângeri penale, dar că n-a fost niciodată chemat la audieri. În mărturia înregistrată de 8 minute, Gheorghe Moroșan cerea- pe un ton tăios- să fie ascultat:

Bărbatul înnebunit de furie a luat doi ostatici

Citeste si: Mai multe state americane au eliminat restricţiile impuse, în plină pandemie de COVID-19

Citeste si: Explozie la un centru de depistare COVID-19 în Olanda

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Condamnările ulterioare îi dau dreptate: în tinerețe a fost condamnat de două ori pentru furt calificat, iar acum 18 ani, pentru că a snopit în bătaie un bărbat. Nu s-a potolit nici spre bătrânețe- acum 10 ani, a fost condamnat de o instanță din Italia pentru că a condus sub influența alcoolului.

Între timp, Gheorghe Moroșan s-a mutat într-o altă casă, dar n-a renunțat la război. Aseară, când foștii vecini l-au înștiințat că cineva a intrat în apartamentul pe care l-a pierdut în instanță, a înnebunit.

„Au fost niște oameni foarte liniștiți, dar când și-au pierdut apartamentul...

Omul n-a mai judecat, când ți se ia acoperișul de sub cap îți dai seama, dar nu trebuie să recurgi la așa ceva. La omoruri”, spun oamenii.

Bărbatul înnebunit de furie- soția reținută pe post de complice
Acum, agresorul e în spital, sub pază, iar soția sa a fost reținută, sub acuzația de complicitate. Anchetatorii sunt aproape convinși că cei doi și-au premeditat fapta. În geanta femeii, au găsit colierele de plastic pe care el le-a folosit ca să-și imobilizeze victimele. Unul dintre muncitorii uciși de individ lucrase în industria IT.

Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si