Ana Calatayud Perez-Manglano a luat o decizie care a șocat bărbații din întreaga lume. Nu mai vrea în ruptul capului să se epileze, spunând că acesta este felul în care se simte extraordinar de bine în pielea ei.

Într-o lume în care femeile se îngrijesc și nu mai știu ce să facă pentru a avea o igienă impecabilă, tânăra de 24 de ani a renunțat demult să se mai alinieze normelor generale.

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că a stârnit numeroase critici, fata spune că nu îi pasă de părerile oamenilor din jurul ei și că așa se simte bine în pielea ei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Mariana Lupu a apucat sa fie mama pentru numai 6 ore, apoi a decedat subit.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Ana și-a exprimat încă o dată punctul de vedere: „Pur și simplu mi-a fost lene și nu am mai avut chef să mă epilez. Nu am niciun complex și nici nu prea-mi pasă de ce spun oamenii. Nu mi-e rușine de mine.

Este vorba strict de o alegere personală. Nu are nicio treabă cu feminismul sau cu încercarea de a demonstra ceva. Pur și simplu nu am mai avut chef”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si