IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, este un personaj controversat, dupa ce s-a aflat in atentia procurorilor DNA, in 2014, cand a fost suspectat de luare de mita si instigare la fals intelectual, in urma unor donatii dubioase. Considerat un apropiat al lui Adrian Nastase, IPS Teodosie si-a ridicat un complexul monahal, "Acoperamantul Maicii Domnului", in Dorna Arini, o localitate situata la 8 kilometri de Vatra Dornei.

Avand o multime de chilii pentru calugari, dar fiind deschisa si circuitului turistic, pentru niste preturi suficient de piperate, complexul monahal are si o biserica in incinta, investitiile totale fiind de peste 4
milioane de euro. Cum locatia este bine aleasa, in Bucovina, tinutul manastirilor, domeniul este intesat mai mereu de turisti, pelerini veniti in circuit mai ales cu agentia de turism a Patriarhiei.
Din pacate pentru Teodosie, in noiembrie anul trecut, un incendiu devastator a distrus mai multe chilii, iar ISU a decis inchiderea bazei pana la obtinerea tuturor autorizatilor!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si