Va propunem sa invatam de la jupaneasa Kera Calita care sunt regulile de aur, in aranjarea farfuriilor si tacamurilor, astfel incat sa dea mesei un farmec aparte.

Atmosfera de vis a unei iesiri la restaurant tine de eticheta si de bun gust.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Primele sunt asezate pe masa sunt farfuriile suport, care sunt fie reci sau calde in functie de gustare.

Servetul de panza este nelipsit de pe masa si se plaseaza in partea stanga, dupa care paharele se vor aseza in coltul din dreapta, sus.

Sunt si detalii pe care tindem sa le trecem cu vederea, dar care garanteaza succesul unei iesiri la restaurant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si