Fostă profesoară de limba română, mama realizatorului tv Mircea Badea a comentat acid despre premier la o postare a lui Călin Popescu Tăriceanu. ” Am ajuns în situația în care suntem astăzi pentru că în loc să-i lăsăm pe doctori și pe specialiști să conducă lupta cu virusul le-am permis unor politruci ca Iohannis și Orban să preia comanda. Așa ajungem la tot felul de aberații cum este cea dispusă recent de primul sinistru al României, Ludovic Orban.

“Nu trebuie să intre oricine la ATI. Există tendința de a interna la ATI bolnavi care nu necesită terapie intensivă”, a scris fostul premier Călin Popescu Tăriceanu despre Ludovic Orban, actualul prim ministru. 

Orban
Orban a fost demolat de mama lui Mircea Badea

Foarte activă în mediul online, Mariana Badea a reacționat imediat la mesajul lui Călin Popescu Tăriceanu, postând câteva rânduri foarte dure la adresa lui Ludovic Orban, dar și a președintelui Klaus Iohannis.  ”Analfabetul ăsta, preș pentru giroscopul din deal, cu liceul la seral, este și doctor?!”, a notat mama lui Mircea Badea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Am aflat salariul fabulos pe care-l primește Radu Tudor de la Antena 3! Soția Irina, angajată în ministerul de externe, a dezvăluit totul EXCLUSIV

De altfel, anul trecut, Mariana Badea reacționase dur și la o postare a Andreei Marin. “Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior.

Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare!”,  scrisese Andreea Marin.

Mariana Badea, despre Andreea Marin: ”Interiorul ei a fost ”luminat” de un număr impresionant de bărbați!”

Ironică, mama lui Mircea Badea a postat o replică dură chiar pe contul oficial al ”Zânei surprizelor”. “Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!”, a scris atunci Mariana Badea. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si