Autoritatile au anuntat ca incidentul a avut loc in apropiere de statuia Kiepenkerl, din centrul vechi al orasului Munster, unde un camion a intrat in oamenii adunati la o terasa.
 
Politia a solicitat populatiei sa evite zona.
 
Potrivit Der Spiegel, conducatorul autovehicului s-ar fi sinucis, iar Bild noteaza ca trei persoane au murit in urma acestui incident si publica imagini in care se poate vedea cum Politia a izolat zona.
De asemenea, in imaginile din presa locala se poate vedea cum camioneta s-a oprit intr-o terasa, iar mese si scaune sunt imprastiate..
 
Deocamdata nu se stie daca este vorba de un atac terorist sau un accident, politia germana notand pe Twitter: "Fara speculatii".
 
"Scenariul este de asa natura incat un atac nu poate fi exclus", a spus insa o sursa din serviciile de securitate, citata de Reuters.
 
Incidentul aminteste de atacul din 19 decembrie 2016 dintr-un targ de Craciun din Berlin, unde un camion a intrat in multime, iar 12 oameni au fost ucisi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si