La cei 32 de ani ai sai, Courtney Ann Sanford era considerata de multi o soferita experimentata. Nimic nu lasa de banuit, insa, in acea zi blestemata, ca, in momentul in care se urca la volanul masinii sale, o va face pentru ultima data!

Dupa cateva zeci de minute de drum, la radio a inceput sa rasune piesa sa favorita- "Happy", de Pharell William. Era, se pare, intr-o stare de spirit extrem de buna...

in plus, melodia era preferata ei! Asa ca, fara sa stea pe ganduri, a pus mana pe telefon, si-a facut un selfie si l-a postat pe Facebook. "Melodia asta ma face fericita", a scris tanara, sub fotografie.

A fost ultimul lucru pe care a apucat sa-l mai faca, insa! in secunda urmatoare, a murit! si asta pentru ca a facut un lucru pe care mai toti soferii il fac: cand a tastat pe telefon, nu a tras masina pe dreapta! si-a continuat drumul, nestiind ca va fi ultimul!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Masina sa s-a izbit violent de un TIR.

Avea doar 60 de km/h, dar impactul a fost atat de puternic, incat a fost aruncata in sant si, de acolo, intr-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc si tanara, prinsa intre fiarele masinii ca intr-o menghina, n-a avut scapare- a ars de vie, lasand in urma o familie indurerata.

Dupa ce politistii i-au anuntat familia, acestia si-au dat seama ca tanara postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul.

Cand s-au uitat in telefonul pe care au reusit sa-l recupereze de la fata locului, intact, oamenii legii au vazut ca tanara scrisese pe Facebook chiar in minutul in care a avut loc tragicul accident.

"Postarea a fost facuta la ora 8:33. La ora 8:34, am fost solicitati sa intervenim la fata locului", au declarat politistii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si