După doi ani în care nu a mai fost organizat, Târgul de Paște revine în Centrul istoric al Sibiului. Ultima ediție a evenimentului a avut loc în 2019. Producatori și comercianți din toate colțurile țării își vor umple standurile cu bunătați și cadouri în Piața Mare. Accesul la târg va fi liber pentru toți doritorii.

45 de exponați la târg

Oferta de cadouri, suveniruri și delicii cu aromă de sărbătoare va fi una bogată.

Nu mai puțin de 45 de expozanți își vor vinde mărfurile aici.

"În mare parte vor fi ouă în diverse feluri, încondeiate, pictate, din lemn, ouă normale, ouă de struț. Va fi destul de mult artizanat și produse handmade, să-ți poți face cumpărăturile pentru cadouri.", ne-a spus Andrei Drăgan, organizator.

Citeste si: Au fost descoperit primele rămășițe umane la locul prăbușirii avionului la bordul căruia se aflau 132 de persoane 

Bunătăți din Mărginimea Sibiului

Primele lucrări pentru amenajarea târgului de Paște vor începe în data de 8 aprilie. Muncitorii vor avea aproximativ o săptămână la dispoziție pentru ca totul să fie gata atunci când vor veni primii vizitatori.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat care a mers în club având un cuțit asupra sa a fost bătut crunt de paznicii localului, foști rugbiști

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Georgiana și Alex Tara au început în pandemie o mică afacere cu bunătăți din Mărginime. Dacă la început susțineau producătorii din zonă ajutându-i să-și vândă produsele, din toamna anului trecut s-au apucat să prepare tot felul de bunătăți din ingredientele pe care le cumpără de la localnici.

Toate bunătățile din cămara celor doi tineri sunt făcute doar cu ingrediente naturale din Mărginimea Sibiului.

Citeste si: Alimentul care se scumpește cu 50%. Anunț trist chiar înainte de 1 mai

Un borcan de bunătăți din cămara de lângă Sibiu costă între 15 și 25 de lei. La standul celor doi, doritorii vor găsi și diverse obiecte confecționate artizanal din ceramică de un producător tot din Marginime.

Citeste si: Tradiţii de Buna Vestire 2022: Ce nu este bine să faci pe 25 martie pentru a avea parte de bucurii şi sănătate?

Piața de sărbători din centrul Sibiului va fi deschisă până pe 26 aprilie.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si