Nu au stiut cine va urca pe scena amplasata chiar langa groapa de gunoi. Au sperat ca poate vor avea surpriza de a-l vedea pe insusi regele manelelor, cand colo…

Muzica jazz nu a fost tocmai pe placul romilor, dar cand au auzit ca asta e tema festivalului s-au conformat! Au adaptat pana si miscarile pe ritmuri de jazz.

Festivalul Jazz in The Park s-a mutat pentru cateva ore in cel mai ignorat loc din Cluj Napoca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dincolo de partea tragi-comica a festivalului de langa groapa de gunoi, evenimentul a avut o parte educativa pentru cei 1 500 de romi care traiesc la Pata Rat. Copiii au invatat sa cante la instrumente si sa auda o altfel de muzica.

Corina Brandusan- PR festival:  "In acest an vrem sa sustinem comunitatea din Pata Rat prin aceste proiecte-initiative care sa aduca cultura mai aproape de oameni.

In plus, banii pe care ii vom strange din biletele neobligatorii vor fi folositi pentru a derula proiecte educationale in comunitatea din Pata Rat".

Groapa de gunoi de la Pata Rat se intinde pe 20 de hectare, iar inaltimea ei socheaza.

Muntele de mizerie e casa pentru 2 000 de oameni fara acte si fara viitor a caror singura sursa de hrana sunt resturile aruncate de altii.

De-a lungul anilor, cei care s-au perindat pe la sefia orasului au promis la fiecare inceput de mandat ca ii vor muta pe sarmani in alta parte si ca vor curata locul, dar niciunul nu s-a tinut de cuvant.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si