Vremea continuă să facă ravagii în unele județe din țară. În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova și nord-estul Munteniei, cu viteze la rafală de 55...65 km/h.

Intensificări ale vântului cu viteze în general de 45...55 km/h vor fi și în restul Munteniei, Dobrogea și local în Oltenia.

Avertizare ANM: Zece județe sunt sub cod galben de vânt puternic

Avertizare ANM: Zece județe sunt sub cod galben de vânt puternic

[Sursa foto: ANM]

Temperaturi negative în următoarele nopți

Meteorologii spun că în următoarele nopți temperaturile vor fi negative, iar mercurul din termometre va ajunge la -10 grade Celsius. Zăpada s-a depus la munte, în special în vestul Carpaților Meridionali. ANM spune că astăzi va ninge în continuare.

În București, astăzi, până la ora 08:00, valorile de temperatură au scăzut ușor încă de noaptea trecută, dar au fost în continuare peste normele specifice perioadei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cerul a avut înnorări în mare parte din interval și trecător a plouat slab. Vântul a suflat slab și moderat. Temperatura maximă a fost  în jurul a 13 grade, iar cea minimă a fost de 5...7 grade. 

Astăzi, vremea se răcește treptat. Cerul va fi mai mult noros și trecător vor mai fi condiții de ploaie slabă, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 11 grade.

”Rămânem cu o vreme severă în partea centrală a țării, în special în Carpații Meridionali și Occidentali, unde ploile vor mai fi importante cantitativ, iar la peste 1500-1700 m va continua să ningă și să se depună strat de zăpadă.

De mâine noapte așteptăm o ameliorare din punct de vedere al precipitațiilor.

Temperaturile vor continua însă să scadă, o scădere lentă care ne va menține totuși peste temperaturile normale pentru această perioadă.

Vor fi și intensificări ale vântului, în special mâine în zona de est a teritoriului, pe arii restrânse și în alte regiuni, în contextul acestei vremi schimbătoare aduse de acest ciclon”, a zis Florinela Georgescu potrivit Antena 3 CNN. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si