Anghel Iordănescu, fostul mare jucător și antrenor al Stelei și al echipei naționale, are patru copii cu soția Valeria: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria. Dacă Edi este antrenor consacrat în Liga I, Alexandru a terminat Teologia, iar Maria a preferat lumea presei, devenind de curând gazda unei emisiuni tv la un post cu profil sportiv. Andrei Iordănescu a cochetat o perioadă cu fotbalul de performanță, dar până la urmă a renunțat la ideea de a călca pe urmele părintelui său. 

Citeste si: Fata lui Anghel Iordănescu, prima apariție după ce a fost infectată cu COVID-19 FOTO

Totuși, băiatul lui Anghel Iordănescu dovedește că a rămas bine ancorat în lumea credinței, ca și părintele său celebru, scriind astăzi câteva rânduri în dreptul unei înregistrări video în care Corneliu Vadim Tudor îl demolează pe Remus Cernea.  ”Vadim Tudor, un patriot și un creștin ortodox convins! Un adevarat model de urmat! Familia Tradițională! Spune NU prostituției și homosexualității!”, a notat revoltat Andrei Iordănescu, băiatul ”Generalului”. 

Anghel Iordănescu și fata lui au avut COVID-19, dar s-au vindecat 

Anghel Iordănescu este una dintre puținele persoane publice care dețin un cont bancar de 1.000.000 lei. Informația vine din declarația de avere a fostului selecționer, publicată ca urmare a candidaturii ”Generalului” la alegerile europarlamentare de anul trecut, din partea UNPR. În afară de depozitul de 1.000.000 lei, Anghel Iordănescu mai deține unul de 100.000

euro, dar și trei conturi curente (bani de cheltuială): unul de 100.000 euro, altul de 130.000 dolari americani și ultimul de 225.000 lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iordănescu
Andrei Iordănescu a practicat fotbalul pentru o perioadă

La finalul lunii august 2020, Anghel Iordănescu (70 de ani) și fata lui, Maria, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. După două săptămâni, cei doi și-a revenit complet, povestind la tv că- spre norocul lor- au avut parte doar de o formă mai ușoară a bolii. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si