Totul a inceput in momentul in care acestia si-au cumparat un monitor pentru supravegherea copiului. Motivul? L-au mutat pe cel mic, in varsta de 3 ani, singur in camera lui si voiau sa il poata urmari si noaptea.

La scurt timp dupa noua achizitie baietelul le tot spunea ca, atunci cand e intuneric in camera, cineva vorbeste cu el. Parintii au crezut ca vorbeste prostii insa intr-o noapte, intamplator, in timp ce trecea pe langa camera lui, mama a auzit intr-adevar o voce groasa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A intrat inauntru foarte speriata, crezand ca e cineva acolo, insa micutul era singur in patut. In cele din urma au reusit sa dezlege misterul! Sistemul de supraveghere era conectat la internet, insa parintii se pare ca au uitat sa ii seteze si o parola, astfel ca un hacker a preluat controlul lui.

Acesta a inceput astfel sa se distreze si sa sperie copilul in timpul noptii, spunand prin intermediul difuzorului fel de fel de fraze infricosatoare, pe un ton ciudat.

Sursa stire: Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si