Potrivit reprezentantilor IPJ Hunedoara, barbatul de 41 de ani a fost prins de politisti pe raza municipiului Hunedoara si a fost condus la sediul Politiei pentru a fi audiat.

”In jurul orei 14.00, in urma activitatilor investigative si de cautare, politistii hunedoreni au reusit prinderea si retinerea, pe raza muninicipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infractiunilor de viol si lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Politiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmand a fi prezentat maine judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva”, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Acestia au explicat ca, in noaptea de duminica spre luni, politistii au fost sesizati de catre o femeie din localitate ca in timp ce desfasura activitati de taximetrie, a fost abordata de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hasdat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

”Ajunsi la destinatie, barbatul a lovit-o si a amenintat-o, cerandu-i sa il transporte pe un camp, in afara localitatii, unde, sub amenintare, a intretinut raporturi sexuale cu aceasta”, transmite IPJ Hunedoara.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, iar in scurt timp, in urma cercetarilor efectuate, au reusit identificarea unui barbat de 41 de ani, din Hunedoara, banuit de comiterea faptelor.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de aducere, iar politistii l-au cautat in intreg judetul.

Barbatul este recidivist pentru infractiuni de viol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si