Sorin Urziceanu, barbatul care a vandut sticla de furadan Bertei Slav, prietena Madalinei, pentru ca ulterior substanta sa ajunga la interpreta, in 2010, a facut o cerere de eliberare conditionata. Dosarul va ajunge chiar maine la sectia penala a Judecatoriei Timisoara, urmand ca magistratii sa decida daca barbatul poate sa paraseasca penitenciarul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sorin Urziceanu a fost condamnat in iunie 2015 la 2 ani de inchisoare cu pentru trafic de migranti, la care s-au adaugat alti 3 ani, pe care-i luase cu suspendare, in 2011, in cazul mortii Madalinei Manole. Astfel, Urziceanu a primit, prin contopirea pedepselor, 5 ani cu executare, el ispasindu-si pedeapsa la Penitenciarul Timis.

Conform procurorilor, Sorin Urziceanu a racolat si calauzit, in 2012, mai multi migranti, peste granitele Romaniei, contra unor sume de bani.

El facea parte dintr-o retea, alaturi de mai multe persoane.
De profesie taximetrist, Sorin Urziceanu a incercat de mai multe ori sa obtina eliberarea, insa de fiecare data judecatorii i-au respins cererea.

Madalina Manole a murit in iulie 2010, dupa ce a ingerat o cantitate mare de furadan. Substanta, interzisa in Romania, a fost propcurata de pe Internet, de la Urziceanu, ca insecticid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si