Close sidebar
Close sidebar

Baronul de Gorj, Dan Ilie Morega, al șaptelea dosar penal. S-a urcat din nou la volan și apoi a lovit o jurnalistă. "Marș de aici!"

Polițiștii au sesizat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 după ce Dan Morega a fost prins la volan fără permis a șasea oară.

Sorin Negru,

Un nou dosar penal pentru Dan Ilie Morega

[Sursa foto: Accent in Gorj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, de 78 de ani, s-a ales cu un nou dosar penal pentru conducere fără permis.

Ex-deputatul de Gorj a fost implicat joi seara într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, informează presa locală.

Citește și: Fostul baron de Gorj, pus sub control judiciar! Dan Morega ar fi condus de nenumărate ori fără permis

Dan Ilie Morega a ajuns și la Psihiatrie ca urmare a comportamentului său

[Sursa foto: GDS.ro]

Ce a transmis IPJ Gorj după ultimul accident al lui Morega

Baronul de Gorj, Dan Ilie Morega, avea interdicție de a conduce un autoturism și a fost internat deja la secția de Psihiatrie.

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat, ieri, din oficiu că un bărbat, de 78 de ani, din Târgu Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, bărbatul a lovit un alt autoturism. Bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis”, conform IPJ Gorj.

Baronul Morega se afla sub control judiciar

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început cercetări în acest caz, transmite GDS.ro. A fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, întrucât Dan Ilie Morega se află sub control judiciar din 13 martie.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Acesta a condus fără permis auto și în Capitală.

Procurorii i-au pus atunci în vedere lui Morega că la următoarea abatere riscă arestul la domiciliu sau preventiv.

Un nou dosar pentru loviri și alte violențe. Se cere arestarea lui Morega

Ex-prefectul de Gorj a organizat vineri o conferință de presă, iar în cadrul acesteia a bruscat o jurnalistă și a dat-o afară din birou, invocând faptul că „nu are acreditare”. 

Dan Ilie Morega este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit unor surse judiciare.

„Am împins-o, n-am lovit-o, să meargă la IML dacă am împins-o, dacă am lovit-o. Nu! Ca și nemernicu’ ăsta, împreună cu ea, trimiși la București. Râzi, râzi jegodie penală. Veți răspunde toți penal”, a spus Morega, potrivit de Digi24.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, unde se instrumentează dosarul în care Morega a fost plasat sub control judiciar, au solicitat înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, vineri după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu.

Poliția, neputincioasă în fața baronului de Gorj, Dan Ilie Morega

[Sursa foto: Facebook/ Poliția Română]

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform Agerpres.

Morega a afirmat că i s-a făcut rău și a fost preluat de o echipă medicală, cel mai probabil urmând a fi internat din nou la secția Psihiatrie. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI