Moderatoarea emisiuni, Nadia Ciurlin, a precizat ca, in pauza emisiunii, senatorul Mihai Gotiu a fost agresat de sociologul Mirel Palada.

Dupa replici aprinse in direct, scandalul a continuat in pauza publicitara, a relatat jurnalista.

Potrivit primelor informatii, Palada l-ar fi lovit pe Gotiu cu pumnul in nas, pe care i l-ar fi spart. USR-istul a precizat ca va depune plangere penala contra lui Palada, precizand ca acesta a fost infuriat de faptul ca i-a facut obsevatie sa nu-l mai intrerupa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine in timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat in politica pentru ca m-am saturat de astfel de nesimtiti care intra peste ceilalti si nu ii lasa sa vorbeasca. in pauza mi-a spus sa nu care cumva sa mai indraznesc sa ii spun nesimtit. Am spus ca daca va continua sa intre peste mine sa nu ma lase sa termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimtit.

in acel moment a sarit, m-a lovit cu pumnul in gura, cu picioarele.”, a povestit Mihai Gotiu.

Mirel Palada a fost purtator de cuvant al lui Victor Ponta si, ulterior, purtator de cuvant al PRU, partid controlat la un moment dat de Bogdan Diaconu si Sebastian Ghita.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si