Desi nu au o stare materiala precara, consumul de alcool ii impiedica pe cei doi parinti sa aiba grija cum se cuvine de cei sapte copii cu varste cuprinse intre 12 ani si 5 luni, scrie stiri.botosani.ro.

"Fetita a ajuns la spital, are nevoie de tratament, daca nu se luau masuri, cine stie ce se putea intampla? Si e pacat mare ca nu poti sa spui ca nu au bani. Ei nu au grija! Laptele fetitei se acrise in sticla, copiii ceilalti nu au mancat, cand sa le puna tat-su ceva de mancare- de unde? Ca mama nu facuse mancare cine stie de cand.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Le-am facut sandvisuri, acum taica-su s-a dus la magazin sa cumpere ce le trebuie. Nu se mai poate! Eu le-am spus ca daca nu isi revin si nu au grija de copii, cei mici vor ajunge la stat pentru ca ei sunt in pericol permanent.

Nu sunt batuti, dar nici sa vada cum se bat parintii ca-s beti nu e bine", explica asistenta sociala Elena Nita pentru stiri.botosani.ro.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si