Ileana Sararoiu a decedat in noaptea de 12 spre 13 mai 1979, la 42 de ani, dupa un adevarat tur de forta, ea cantand la trei nunti si un botez. La un moment dat, cand canta la o nunta in satul calarasean Unirea, i s-a facut rau. Sararoiu s-a urcat iar pe scena, apoi a cazut, medicul legist stabilind cauza decesului, accident vascular cerebral.

Benone Sinulescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Ilenei Sararoiu, a marturisit ca se simte responsabil de decesul acesteia.  „Într-un fel mă simt vinovat de moartea Ilenei, deoarece, înaintea spectacolului fatal, când eram amândoi prin Călăraşi, câţiva oameni m-au rugat să cânt la nunta lor. Eu însă aveam un concert în Iugoslavia pentru acea dată şi le-am recomandat-o pe Ileana. S-a dus să cânte în locul meu şi nu s-a mai întors, lăsându-mi în suflet o mare durere”, a dezvaluit Sinulescu pentru revista Taifasuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În momentul când a murit am primit un telefon de la un prieten şi am anulat imediat concertul, plecând spre România.

Era o furtună groaznică şi, din păcate, avionul nu a putut decola pentru a ajunge la înmormântare. Într-un fel cred că a fost mai bine aşa, pentru că eu o am în imagine vie, prin ceea a lăsat în muzică”, a mai spus Benone Sinulescu despre Ileana Sararoiu.

„De copilă avea probleme mari cu durerile de cap, dar le-a suportat cu stoicism.

Ileana bea şi foarte multă cafea, iar înaintea spectacolului din Călăraşi s-a mai oprit la o nepoată, Ninuţa, unde a mai băut o cafea. I-a spus acesteia că nu se simte prea bine, că are o stare de apăsare, dar nu cred că s-a gândit că avea să moară în aceeaşi zi!”, a mai dezvaluit Benone Sinulescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si