Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, s-au despărțit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a explicat cum a ajuns în această situație.

Citeste si: Mesajul Adelinei pentru Radu după ce au câștigat sezonul 4 „Puterea Dragostei”

Tânăra a fost prezentă la un eveniment în Capitală, dar fără iubitul ei. Cu această ocazie au dezvăluit motivul rupturii lor.

Berna dezvăluie motivul despărțirii

Gelozia a fost motivul pentru care s-a despărțit de bărbatul cu care a fost împreună de peste opt luni. Despărțirea este definitivă, iar fosta concurentă a show-ului consideră aceasta fiind cea mai bună decizie.

“Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură.”, a declarat Berna pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca Comănici, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', a recunoscut că simpatizează un influencer: ,,Pe el îl fac tatăl copiilor mei''

Berna și Radu s-au cunoscut după ce tânăra s-a despărțit cu scandal de fostul ei logodnic, Philip Albu.

Bernadett a fost mult timp indiscretă cu relația pe care cei doi o aveau și și-au făcut publică relația abia după câteva luni.

Berna a aflat de Radu de la o prietenă

Dornică să înceapă o altă relație, Berna a întrebat-o pe prietena ei dacă cunoaște vreun băiat potrivit pentru ea. Așa i s-a spus de Radu, iar tânăra l-a căutat pe rețelele de socializare și au început să vorbească.

“Eu l-am căutat. O întrebasem pe o prietenă foarte bună de băieți din București, dar cuminți, că nu mai voiam vagabonți. Și mi-a spus de el, l-am căutat eu pe Instagram și i-am dat eu follow și el mi-a scris imediat.”, a povestit Berna la Teo Show.

Citeste si: Sora lui Iancu Sterp, Geta, s-a accidentat serios în urma unei provocări. Iancu Sterp și aceasta s-au întrecut în căzături

Cei doi au avut instant o conexiune, deși lui Radu i-a fost greu să o cucerească.

“Mi-a luat ceva să ajung la sufletul ei. Vorbe frumoase, m-am comportat frumos, cum o să mă comport mereu cu orice fată, e normal. Cu orice fată trebuie să te porți frumos ca bărbat. Am dus-o și acasă la părinți, au zis că e o fată frumoasă.”, spunea tânărul, în urmă cu câteva luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si