Bianca l-a acuzat pe Laurențiu cum că ar urma exemplul lui Robert, acela de a nu se axa pe o singură fată, ci de a încerca cu toate.

Laurențiu este acuzat de Bianca că îi urmează exemplul lui Robert

”Umblă un zvon prin casă cum că Laurențiu a învățat de la Robert să se apropie de toate”, a spus Bianca, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Nicoleta și Sorin au vorbit despre planurile de nuntă: ”Nu știu cât de mult mi-ar plăcea”

Robert este deranjant de spusele Biancăi și-i sugerează ca Laurențiu să se apropie de ea, pentru că pe ea o place, însă Bianca a spus că ea are relație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Marinel, ironii la adresa Patriciei. Cum va reacționa concurenta

Ionuț este revoltat și-i spune Biancăi că pune prea multe paie pe foc și că vrea să combine ea persoanele.

Nicoleta și Sorin au vorbit despre planurile de nuntă

Îndrăgostiții au fost prezenți la emisiunea ”Culisele Iubirii” cu Bianca Comănici, iar Sorin este foarte încântat de pasul ce ar urma să-l facă.

Chiar dacă nu a existat încă o cerere oficială, cei doi știu deja locația și cum ar trebui să arate totul în ziua marelui eveniment.

Citește și: Laurențiu a invitat-o pe Bianca la dans. Cum va reacționa Alexandru

Lucrurile sunt imprevizibile când ne gândim la lucrul acesta. Dacă ai sentimente adevărate și dacă iubești, poate să-și vină o nebunie oricând...(n.r.

Sunt aceleași tradiții în zonele voastre?) Nu aceleași, dar seamănă. (n.r. Ce tradiții ți ar plăcea să ai la nuntă?) Avem, avem. Începând de la steag până la staroste, până la grâu, la farfurii”,  au declarat Sorin și Nicoleta, pentru  Wownews, și preluat de kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si