Eliminarea din gala de duminică a adus lacrimi și emoții în rândul concurentei eliminate, Bianca, care nu se aștepta să părăsească atât de repede Casa Iubirii. Aceasta spune că și-ar fi dorit să mai rămână pentru a demonstra celor de acasă de ce este în stare și pentru a cunoaște mai bine „un anumit băiat”, referindu-se la Sorin.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, primele mărturisiri după ce a fost eliminată din competiție. Care este cu adevărat băiatul care i-a furat inima: „Se vedea chimia dintre noi doi”

„Am suferit un șoc în gala eliminatorie, nu mă așteptam să se întâmple asta, mi-am dorit foarte tare să cunosc un anumit băiat, dar probabil am părut ușor indecisă. Eu am nevoie de mult timp să cunosc pe cineva”, a povestit aceasta, la Teo Show.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Primele confruntări în Casa Iubirii. Robert o atenționează pe Corina "Te văd foarte rea!"

De altfel, unul dintre motivele pentru care se crede că ar fi fost eliminată a fost acela că i-a refuzat pe mai mulți băueți din casă.

Bianca a făcut o scrisoare pentru Sorin

„Băieții m-au plăcut și și-au dorit mai mult să mă descopere, acesta a fost și unul din motivele care au dus la eliminarea mea, refuzul meu oferit lor.

Cred că a fost o oarecare invidie acolo. Am fost tocmai eu acuzată de falsitate”, a mai spus aceasta.

Bianca a venit în cadrul unei emisiuni cu o scrisoare pentru Sorin, iar prezentatoarea a promis că acesta va ajunge la el.

Citeste si: Care este cel mai iubit cuplu din Casa Iubirii

„Robert și Sorin au fost cei care mi-au făcut cu ochiul.

La final mi-am dat seama că Sorin era cumva alesul meu, spre el voiam să mă îndrept, chiar dacă inițial am crezut că Robert este acela. M-aș întoarce doar pentru a-l cunoaște mai bine pe Sorin”, a mai dezvăluit fosta concurentă.
Bianca Mitroi a rostit chiar și un discurs pentru Sorin în care a declarat că ar trebui să se cunoască mai bine pentru că au lăsat o posibilă poveste de iubire doar începută.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si