Bianca va rămâne surprinsă și de faptul că Patricia l-a chemat în camera roșie chiar pe Laurențiu.

Laurențiu continuă cunoașterea cu Lorena

Deși erau prietene, Bianca aruncă cu noi răutăți la adresa Lorenei, după ce aceasta petrece tot mai mult timp cu Laurențiu.

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Laurențiu este de părere că Bianca împrăștie cu răutate și este frustrată de faptul că acesta nu i-a căzut în plasă.

Citește și: Tensiuni între Mihaela și Robert. Cei doi ajung în pragul despărțirii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bianca este ironică atunci când vine vorba despre cunoașterea celor doi, spunând în nenumărate rânduri că Laurențiu se joacă cu cuvintele și cu Lorena.

Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Radu este acuzat de faptul că se folosește de Cristina pentru a-și atinge scopul și pentru a avea o șansă la marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii”.

Citește și: Nona nu se oprește din plâns după despărțirea de Patrick: ”Astăzi nu am mâncat nimic”

Gestul lui Radu de a-i aduce flori Cristinei a fost aspru criticat de ceilalți concurenți. Laurențiu susține că Radu se folosește de Cristina pentru a ajunge în finală.

„Te pup, Cristina! Să ai o zi frumoasă! Eu m-am gândit la tine! Să te îndulcesc și să îți fac o zi cum n-ai mai avut demult!”, a

spus Radu.

Citește și: Patrick și Nona și-au spus adio: „Aveam o tristețe în mine și nu înțelegeam de ce. Nona a simțit lucrul ăsta”

Nu doar Laurențiu îl acuză pe Radu de falsitate, ci și Robert, care a simțit că este momentul potrivit pentru a-i întoarce vorbele lui la adresa cuplului său cu Mihaela.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si