Potrivit acestor date, noul coronavirus care a apărut în China în decembrie este prezent în 55 de regiuni ruseşti şi s-au soldat cu 29 de morţi.

Citeste si: Armata Română a ieșit pe străzi. Imagini din centrul Bucureștiului

Această creştere puternică a numărului cazurilor de covid-19 se poate explica prin noi metode de depistare introduse săptămâna aceasta la Moscova.

Citeste si: Bilanţul morţilor de covid-19 în Spania creşte puternic la 3.434 şi depăşeşte bilanţul Chinei

Bilanţul noului coronavirus în Rusia creşte puternic la 29 de morţi şi aproape 700 de contaminări

Anterior, eşantiane prelevate de la pacienţi erau trimise la un laborator în Siberia în vederea unui al doilea examen, însă autorităţile de la Moscova au anunţat luni că au renunţat la acest proces.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Serghei Sobianin i-a spus marţi lui Vladimir Putin, al cărui apropiat este, că situaţia începe să ”derapeze” în capitală şi că numărul real al contaminărilor creşte foarte rapid.

Citeste si: Informații oficiale: bilanţul noului coronavirus în Germania creşte cu 4.191 de îmbolnăviri şi 36 de morţi

Bilanţul noului coronavirus în Rusia creşte

Liderul de la Kremlin a ordonat armatei să efectueze manevre de miercuri şi până sâmbătă- cu unităţi medicale specializate- în vederea sporirii pregătirii de luptă împotriva noului coronavirus, în cazul în care aceasta ar urma să fie mobilizată, a anunţat Ministerul rus al Apărării.

Citeste si: Coronavirus Romania- Au sosit echipamentele medicale din Coreea de Sud


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si