Biletele de avion se scumpesc. Un șef al industriei aeriene a declarat că o călătorie cu avionul va fi „fără îndoială", mult mai costisitoare, pe măsură ce prețurile combustibilului vor crește.

Citește si: Vigneta Bulgaria 2022: Ce schimbare importantă anunţă MAE

În ultima vreme, ne luptăm cu scumpiri excesive. De asemenea, prețul petrolului a crescut semnificativ, pe măsură ce viața și-a reluat cursul normal după pandemia de Covid.

O altă cauză a prețurilor crescute este și războiul din Ucraina.

Cât va costa un bilet de avion după scumpiri

Scumpirile le dau bătăi de cap românilor și nu numai. Acum o călătorie cu avionul va fi mult mai scumpă. Aceste costuri vor fi transferate asupra consumatorilor, a declarat Willie Walsh, directorul general al Asociației Internaționale a Transportului Aerian (IATA), Willie Walsh, potrivit stiridiaspora.ro.

Citește si: Ce sunt, de fapt, accizele și de ce influențează prețul carburanților

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fostul șef al companiei aeriene a mărturisit că aeroportul Heathrow „ar fi trebuit să se pregătească mai bine" pentru a evita recentele perturbări. Walsh ar mai fi spus și că turiștii ar trebui să fie pregătiți pentru creșterea costului zborurilor.

„Zborul va fi mai scump pentru consumatori, fără îndoială", a spus el, adăugând că "prețul ridicat al petrolului" se va "reflecta în prețuri mai mari ale biletelor".

, ar fi declarat el.

Citește si: Avertizare pentru cei care călătoresc în Bulgaria: Prevederi noi pentru achiziționarea taxelor de drum

„Aviația se află sub o presiune considerabilă pe măsură ce cererea crește- la Heathrow ne-am confruntat cu 40 de ani de creștere în doar patru luni- și avem nevoie de colaborare și de investiții în servicii pentru a proteja pasagerii, nu de comentarii neinformate din partea unor șefi de companii aeriene pensionați care caută să-și justifice propriile bonusuri", a declarat un purtător de cuvânt al Heathrow, potrivit stiridiaspora.ro.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că Heathrow a cerut companiilor aeriene „să limiteze cererea în funcție de capacitate, iar acest lucru a permis ca marea majoritate a călătorilor să plece fără probleme în ultimele luni".

Citește si: Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022. Stațiile peco unde găsești azi cel mai mic preț la benzină și motorină din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si