O femeie din Satu Mare a găsit într-un mijloc de transport comun un bilet în care cineva își anunța sinuciderea. Aceasta nu a putut sta nepăsătoare și a anunțat șoferul, iar apoi a luat legătura cu presa locală.

„Nu știu dacă fac bine sau nu, dar azi am venit cu autobuzul n.r. 13 de pe Botizului până în centru și am găsit un bilet cu un mesaj tranșant „Astăzi mă sinucid”.

Nu știu ce să fac sau unde să apelez. Am anunțat șoferul și a zis că nu a văzut nimic.

Mă gândesc că poate fi un copil. Eu am luat autobuzul de pe Botizului, la ora 13.45. Și din senin a căzut un bilet, cred eu că era așezat pe marginea geamului. Nu era nimeni nici în spate nici în față. Biletul l-am găsit pe al doilea scaun în spatele șoferului”, a povestit femeia, pentru  presasm.ro.

Biletul straniu găsit de o femeie din Satu Mare, într-un mijloc de transport. Mesajul halucinant, scris pe hârtie: „Astăzi mă sinucid”

Biletul găsit de femeie

[Sursa foto: presasm.ro]

Citește și: VIDEO: Momente șocante surprinse de o cameră de bord: un tânăr s-a aruncat în faţa autobuzului, pe bulevardul Magheru

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentanții Transurban au dispus imediat verificări ale imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere audio-video din autobuzul în cauză, în vederea identificării persoanei care a lăsat biletul, notează sursa citată. 

Citește și: Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit carbonizat în locuința sa

Un tânăr s-a aruncat în faţa autobuzului, pe bulevardul Magheru

Sinucidere sau accident, asta se întreabă anchetatorii după ce un bărbat s-a aruncat în fața autobuzului, pe bulevardul Magheru din Capitală.

Cetățeanul străin, în vârstă de 23 de ani,  s-a aruncat inexplicabil în fața autobuzului. Acesta a scăpat cu viață în urma impactului.

În imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum șoferul se deplasează pe prima banda și se apropie de prima stație.

Citește și: Fostul șef al Casei Regale a României a decedat. Detalii despre moartea lui Dan Bădic

Șoferul STB nu a avut timp pentru a evita impactul, astfel că  tânărul a fost aruncat pe asfalt, iar geamul s-a spart în zeci de bucăți.

"Când a sărit el de pe trotuar nu cred că fugea de nimeni din ce am văzut '',  a spus șoferul STB.

”Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”,  a transmis Oana Pîrvan, Brigada Rutieră.

Bărbatul este din Indonezia și a fost preluat de angajatorul din România. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si