UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Vasile Prahoveanu, incendiul a fost stins după aproximativ 20 de minute de la momentul la care în zonă au ajuns două autospeciale de stins incendii de la Garda de Intervenţie Mărunţişu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile Prahoveanu, incendiul a fost anuntat dupa ora 10.00, iar în zona au ajuns deja doua autospeciale de stins incendii de la Garda de Interventie Maruntisu, care lucreaza pentru lichidarea focului, scrie news.ro.

Focul se manifesta la partea din fata a bisericii, care este construita integral din lemn.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau a trimis în sprijin înca doua autospeciale de stins incendii si o autoscara.

Biserica rupestra din satul Alunis este un important monument istoric si a fost construita în anul 1277. Din fericire, cand a izbucnit incendiul nu se efectua nicio slujba religioasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si