Ghinion pentru un român de 29 de ani. El și-a uitat borseta într-un mall din oraș. Ceea ce a urmat a fost total neașteptat. În interiorul borsetei s-a descoperit interzise de lege în România. Borseta a fost găsită de unul dintre paznicii centrului comercial.

Citește si: VIDEO Cel puțin 18 oameni au murit în urma unei operațiuni a poliției

Paznicul mall-ului a găsit borseta, a deschis-o, și a rămas mut de uimire.

El a văzut că era plină de substanțe interzise de lege la noi în țară.

Incident neplăcut la mall

Paznicul a verificat conținutul borsetei, apoi a sunat imediat la 112. IPJ Vâlcea a transmis ulterior și primele informații despre acest caz.

Polițiștii au descoperit că proprietarul borsetei plină cu droguri este un tânăr în vârstă de 29 de ani din oraș. În borsetă se aflau 12 bile din staniol ce conțineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- Nopți albe la Electric Castle. Cum s-au distrat tinerii în a doua seară de festival

Poliția din Râmnicu Vâlcea a mai găsit în borsetă și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale.

Citește si: Un adolescent a fost trimis în judecată după ce a înfipt un briceag în gâtul unui tânăr. Victima nu ar fi vrut să îngenuncheze pentru a-și cere scuze

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele tânărului în vârstă de 29 de ani.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc.

Această faptă este prevăzută și pedepsită de art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Citește si: Primul laborator din România de extragere a cocainei a fost găsit în Bihor. Columbieni, israelieni și români erau implicați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si