Ar trebui sa porti si tu, pentru ca pietrele semipretioase si cristalele nu se demodeaza niciodata. Ele vin direct de la Mama Natura. Fiecare piatra poarta cu sine energie si din acest motiv oamenilor le place sa le poarte de mii de ani.

Atat barbatii, cat si femeile poarta bratari cu pietre semipretioase si cristale pentru proprietatile lor de vindecare emotionala si pentru starea de bine pe care o primesc atunci cand au aceste nestemate asupra lor.

Sau le poarta pentru pentru ca iubesc frumusetea fiecarei pietre si fiecarui cristal in parte.

Sa vedem asadar care sunt principalele avantaje ale bratarilor cu pietre si cristale:

-Piatra semipretioasa sau cristalul va sta lipita cat mai aproape de corp.

-Bratarile din pietre si cristale arata extraordinar de frumos.

-Fiecare piatra sau cristal are proprietati curative specifice.

-Ele reprezinta cadouri perfecte pentru oricine si pentru orice ocazie.

Tipuri de bratari cu pietre semipretioase si cristale

Bratara cu cuart roz

Bratarile cu cuart roz completeaza intreaga gama de bijuterii ce au in componenta cuart roz. Toate sunt uimitoare, insa bratara este de departe cel mai popular articol de purtat. Cuartul roz, cunoscut si ca cuart trandafiriu, este cristalul iubirii. Cand te gandesti la dragostea neconditionata, gandeste-te la cuart roz. Bratarile din cuart roz radiaza dragoste si vindecare neconditionate.

Citeste si: 3gifts.ro are zeci de recomandări de cadouri pentru el și ea de Crăciun

Bratara cu fluorina

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bratarile cu fluorina sunt ideale pentru cei care iubesc combinatia de violet si verde. Bratarile cu fluorina sunt minunate si se pot asorta usor multor tinute. Se spune ca aceasta piatra ajuta la indepartarea haosului si aduce calm. Aceasta poate absorbi si neutraliza orice energie daunatoare sau negativa dintr-o camera. Poate ajuta la echilibrarea si restabilirea ordinii.

Bratara Chakra

Bratarile Chakra pot fi disponibile in diferite stiluri, inclusiv o multime completa de pietre sau cristale cu proprietati minunate. Sau poti alege o bratara de pietre de lava Chakra.

Lava este o piatra a fortei si a curajului, aducand stabilitate pe tot parcursul schimbarilor din viata, in timp ce cele 7 chakre ofera echilibru purtatorului bratarii.

Bratara cu hematita

Hematita este adesea folosita pentru terapia de vindecare si nu exista nicio indoiala ca vei avea parte de o multime de lucruri pozitive atunci cand o porti. Pietrele de hematit au o energie excelenta de impamantare si echilibrare si sunt excelente pentru a-ti aduce si tie echilibrul. Poate fi de ajutor cu organizarea, pentru a spori memoria si a evoca gandirea profunda.

Citeste si: 5 tipuri de accesorii pe care le poți oferi în dar de sărbători. Ai soluții de la parteneri de încredere

Bratara cu ametist

Ametistul este unul dintre cele mai populare cristale folosite pentru de vindecare si adorat de toti. Este considerat un cristal de protectie, pentru altruism, noblete, constiinta spirituala si echilibru. Este o piatra excelenta pentru meditatie si pentru imbunatatirea intuitiei.

Bratara cu turmalina neagra

Bratarile de turmalina neagra sunt ideale pentru cei care doresc sa curete si sa purifice energia. Turmalina te poate ajuta sa dezvolti o vibratie pozitiva pentru a oferi un scut protector in jurul corpului. Se spune ca turmalina te va ajuta sa intelegi mai bine cine esti. Daca cineva se lupta sa-si stabileasca directia, atunci turmalina este cristalul perfect pentru a-l ajuta sa castige claritate.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Bratara cu cuart fumuriu

Cuartul fumuriu este un cristal foarte puternic. Este, de asemenea, un puternic amplificator de vindecare si energie care te va ajuta sa iti dezvolti energia spirituala.

De asemenea, bratarile cu cuart fumuriu au o culoare minunata. Frumusetea cuartului fumuriu este ca poate fi purtat atat de barbati, cat si de femei. In plus, exista multe beneficii ale cuartului fumuriu si multe proprietati curative.

Bratara cu opalita

Bratarile cu opalit au o culoare izbitoare. Combinatia lor de culori este mistica si minunata. Opalitul este una dintre cele mai frumoase bratari pietre pentru ca aceasta straluceste intr-un mod exceptional. Desi opalitul este o piatra artificiala, este totusi atat de frumoasa!

De ce sa oferi bratari cu pietre semipretioase si cristale

Bratarile cu cristale si pietre semipretioase sunt idei de cadouri excelente. Pe langa frumusete, aceste pietre si cristale ofera energie pozitiva celui sau celei care le poarta. Daca cunosti culoarea sau piatra preferata a persoanei pentru care cumperi cadoul, atunci nu poti gresi. In plus, poti alege cristalele sau pietrele si in functie de zodia celui caruia ii este destinata bratara. Cand vine vorba de idei de cadouri de Craciun sau zi aniversara, bratarile cu pietre semipretioase si cristale sunt o alegere excelenta. Fiecare piatra are propriile sale proprietati de vindecare si, in functie de nevoile destinatarului la momentul respectiv, poti alege o anume bratara.

Citeste si: Românul care încasa 20.000 euro pe zi fără să facă nimic! Acum totul s-a terminat

Cristalele si pietrele semipretioase sunt pretuite de mii de ani de oameni din intreaga lume, si au fost alese de regi si regine. Purtarea bratarilor cu pietre semipretioase, pentru vindecare este o modalitate simpla de a te bucura de beneficiile Mamei Natura. Ai grija sa porti bratarile cu pietre semipretioase si cristale pe mana dreapta atunci cand doresti sa profiti de energiile pozitive ale cristalului in exterior. Pentru a radia energia vindecatoare a pietrei spre interior, bratara poate fi purtata pe mana stanga.

Dupa cum vezi, a purta bratari cu pietre semipretioase si cristale iti poate aduce numai beneficii asupra sanatatii, dar reprezinta si podoabe in pas cu tendintele. De asemenea, pentru ca vin sarbatorile de iarna, poti alege o astfel de bratara pentru a o oferi cuiva drag sau unei persoane care are nevoie de ajutor. Pentru asta, intra pe site-ul e-crystals.com!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si