Iată una dintre cele mai delicioase deserturi, pe care copiii, dar și adulții o adoră. Mai jos, Alina Laufer, ți-a pregătit budinca de lapte cu ghimbir.

„Pentru că este foarte cald afară, suntem în concediu și nu vrem să petrecem prea mult timp în bucătărie, astăzi, vom face un desert foarte răcoros și rapid, și anume budincă de lapte cu ghimbir. Avem nevoie de lapte, în primul rând, de ghimbir, el este cel care va face această reacție să se întâmple, de lapte praf, care nu este obligatoriu, dar vă spun că merită să puneți puțin și zahăr.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O să punem laptele la fier. Lăsăm laptele la fiert până când vedem că se reformează mici bule de jur împrejurul cratiței și nu-l lăsăm să dea în clocot. Între timp, ne ocupăm de ghimbir. Ghimbirul este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii asupra sănătății.

O să mergem să verificăm laptele. O să adăugăm zahărul și laptele praf. Laptele a ajuns la temperatura potrivită. O să luăm ghimbirul ras și îl strecurăm pentru că ne dorim să obținem doar zeamă. Sucul de ghimbir îl vom împărți în 4 castroane, câte o lingură în fiecare castron, după care o să adăugăm laptele.

O să-l lăsăm acoperit pentru circa 10 minute, după care o să l verificăm și o să vedeți că deja s-a închegat. Acum facem testul linguriței. Budinca noastră s-a închegat. Este exact ca un iaurt făcut de casă numai că are cu totul și cu totul alt gust.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si