Bulion. Ingrediente:

20 kg roşii

200 g sare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

ulei

Bulion. Mod de preparare:

”Roşiile se spală şi se taie bucăţi după care se dau prin maşina de tocat cu separator, după care se pune la fiert piureul obţinut.

Bulion

Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie

Bulion. Compoziţia se ţine pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. La final se pun 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Bulionul se toarnă în borcane sau în sticle, şi se adaugă aproximativ un deget de ulei în fiecare recipient, după care se închide ermetic. 

Bulion

Citeste si: Mujdei de usturoi. Cum să îl prepari ca să fie delicios și sănătos. Trei rețete

Bulion. După ce sticlele au fost umplute, într-un vas mare, o cratiţă, se toarnă apă pe jumătate, se pune de jur împrejur prosoape de bucătărie, după care se aşează borcanele sau sticlele şi se fierb aproximativ 30 de minute. După ce au fiert se lasă să se răcească la temperature camerei, ca mai apoi să fie aşezate în cămară”, ne-a explicat Maria Popa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si