Așa începe jurnalul de călătorie al soților Vasiloaie, doi bunici frumoși, plini de viață, care își petrec bătrânețea călătorind. Sunt acei bunici senini și moderni pe care și i-ar dori orice copil. Din fiecare călătorie vin cu amintiri pe care le povestesc într-un fișier Word, pe calculator, pentru că țin pasul cu tehnologia.

Citește și: VIDEO- Călătorie în istorie: Muzeul Național Cotroceni își așteaptă vizitatorii de marți până duminică

Ionuț și Rodica Vasiloae și-au propus să vadă toată lumea la pensie

Rodica Vasiloae: „Vrem să vizităm, vrem să ne umplem sufletul și mintea cu imagini și amintiri pe care poate le vor asculta vreodată nepoții noștri, poate dacă vor fi interesați. Noi le scriem!”

Pe cei doi soți i-am găsit în aeroportul din Otopeni, plecând spre Sicilia într-o nouă aventură demnă de film. Abia așteptau să viziteze fumegândul vulcan Etna.

Ionuț Vasiloae: „A fost un vis din tinerețea mea și acum că am și eu o vârstă, am zis: trebuie să o facem! Acum ori niciodată!”

Rodica și soțul ei sunt îndrăgostiți de călătoriile în jurul lumii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Noi considerăm că, pentru oameni, cea mai grozavă comoară și unica, este ceea ce culeg ca suflet și ca spirit din toate călătoriile pe care le fac.”

Cârcotașii ar întreba de unde au pensionarii bani de vacanță, dar dorința de a descoperi lumea i-a făcut să strângă lunar câte un pic și să aleagă destinații accesibile.

La fel fac și alți bunici cu poftă de călătorie.

Au ales de data aceasta Italia.

„Ce ați auzit despre Sicilia? Eu nu pot să vorbesc în fața camerei pentru că voiam să iau lecții despre mafia siciliană. Asta a fost o glumă, ne-am hotărât de mult, am avut și niște prieteni care voiau să vină și n-au putut.”

Cosmin Vasile, reprezentant agenție de turism: „Avem 7 nopți de cazare cu demipensiune într-un hotel din Mesina și în fiecare zi se fac diferite excursii opționale în toată insula.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Dacă vacanța de toamnă pentru seniori a debutat cu destinații precum Sicilia, Coasta del Sol și Coasta Amalfitana, pentru următoarea perioadă sunt programate excursii în Elveția, Italia de nord și Toscana.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Tarifele variază, pornind de la 500 de euro și pot ajunge până la 900 de euro de persoană, în funcție de excursie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si