Close sidebar
Close sidebar

Cadouri inteligente pentru pasionatii de tehnologie

Traim in secolul vitezei, in care mobilitatea, autonomia si legatura permanenta cu ceea ce conteaza pentru noi sunt trei avantaje pe care vrem sa le atragem de partea noastra. Pentru ca suntem pasionati de inteligenta artificiala, iar targurile de gadgeturi din Las Vegas, Germania sau New York aduc, in fiecare an, atatea gadgeturi, e musai sa fim si noi la moda.

,


DISTRIBUIE
acest articol

O vorba din popor, adaptata vremurilor noastre, spune ca daca nu “esti online si in continua miscare, nu existi”, iar asta ne motiveaza sa te tinem la curent cu o serie de gadgeturi unice, menite sa ne faca viata mai usoara dar, in acelasi timp, si ideale pentru a se transforma in cadouri reusite pentru oricine, oricand.

Pentru ca e vara si a venit anotimpul plecarilor in concedii si al evenimentelor in aer liber, sigur te gasesti in ipostaza de a avea nevoie de cadouri care sa fie pe inima celui caruia i-l daruiesti.

Primul pe lista de cadouri inteligente recomandate este un VR Box- Ochelari Realitate Virtuala cu telecomanda. Daca Samsung a lansat moda realitatii virtuale cu ajutorul telefonului mobil, nici magazinele online de cadouri inteligente nu se lasa mai prejos si vin cu o super oferta de ochelari inteligenti pentru orice pasionat de tehnologie. In primul rand, acum poti calatori oriunde ai visat, in cele mai exotice tari cu putinta, chiar din fotoliul de acasa.

Acesti ochelari sunt foarte comozi, au un buton de Touchpad situat in partea de jos pentru ca navigarea sa fie facila. In plus, sunt compatibili cu telefoane smart cu display-uri cuprinse intre 3.5 – 6 inch, iar lentilele de ultima generatie te ajuta sa ajustezi si distanta focala. Se conecteaza simplu, prin Bluetooth 3.0 la Android si iOS.

Un gadget din categoria de cadouri pentru pasionatii de aventuri este Binoclu 12x25mm 83m-1000m.
Are doar 227 de grame, insa nu te lasa pacalit. Ascunde o inteligenta care ofera numai beneficii pentru oricine pleaca pe munte, in expeditii sau vrea sa isi spioneze vecinii. Datorita tratamentelui special al lentilelor, pot fi vizualizate obiecte si persoane de la 83 pana la 1000 de metri (datorita unui zoom de 12x), chiar si pe intuneric.

Cu totii avem un prieten pasionat de muzica, care se simte in elementul sau doar cand aude hiturile pe care le iubeste.
Sapca smart casti bluetooth albastra este un gadget din categoria cadouri urbane cu care sigur il vei impresiona. Realizata din bumbac 100%, ofera o autonomie de 4 ore, datorita bateriei incorporate de 100 mAh. Mai mult, cu ajutorul acestei sepci poate raspunde si la telefon fara sa isi foloseasca mainile, pentru ca vine dotat si cu un microfon, iar pe lateral se regasesc butoanele de play, pause, answer, hang off sau redial.
 
Pentru cei in continua miscare, carora nu stii ce cadouri sa le oferi, o baterie externa 10.000 mAh slim este cea mai buna optiune. Pentru doar 66 de grame, acest powerbank este un gadget multivalent, de  inalta calitate si dimensiuni reduse, care ii va oferi posibilitatea de a incarca, in acelasi timp, si smartphone-ul, si tableta, indiferent de branduri.

Copiilor ce cadouri sa le iei? Unele care sa le puna imaginatia la joaca, sa ii indemne la miscare si sa se bucure de natura. O minidrona saritoare cu telecomanda wireless poate fi cel mai potrivit dar. Cu o raza de actiun de pana la 50 de metri, este atat de inteligenta incat se poate roti pe loc (360 de grade), poate merge inainte sau inapoi, iar daca intalneste un obstacol, sare. Abtipildurile din pachet o pot infrumuseta, dupa imaginatia copilului. Drona minisaritoare poate fi folosita in doua moduri -  Compact (rotile stranse pentru o flexibilitate mai mare) si Normal (rotile extinse pentru o viteza sporita). Iar acumulatorul integrat se incarca prin USB in doar 45 de minute pentru o autonomie de cel putin 30 de minute.

Pentru petrecaretii din gasca ta de prieteni, sa cauti cadouri este o aventura. Insa nu si daca le oferi unul care sa le ofere prilejul perfect de a da, din nou, o petrecere. Pentru asta, boxa bluetooth, sunet 3D quality, aurie, este tot ce le trebuie. Eleganta sa este data de finisajul metalic auriu de calitate premium. In plus, cele 630 de grame le ofera o autonomie de 12 ore (datorita bateriei de 12.000mAh). Calitatea sunetului este data de difuzorul stereo de 10 watti, 3 D. Aceasta boxa portabila poate fi conectata, prin card micro SD, cablu AUX sau micro USB, la orice tip de device.

Nu-i uitam nici pe pasionatii de sporturi extreme si le oferim drept cadouri gadgeturi in ton cu placerile lor- action camera sport HD, rezistenta la apa, pentru biciclete, scutere etc. Camera de 1.3 Mpx poate inregistra video si in ploaie, iar pentru o perioada scurta de timp poate fi bagata si in apa. Are si un microfon incorporat, iar bateria de 700mAh permite o autonomie de peste 2 ore.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI