Dar vremea rece aduce cu ea și vești bune, mai ales pentru gurmanzi. Se apropie sezonul sarmalelor și al mâncărurilor de carne, leguminoase și cartofi, delicioase atunci când sunt servite cu murături.

Pentru români, sezonul rece înseamnă și mâncare bună: varza murata, castraveti murati, muraturi asortate și multe alte bunătăți pe care le savurează cu diferite preparate culinare din carne grasă și legume sățioase ce oferă corpului nutrienții necesari pentru a face față tuturor provocărilor de peste iarnă.

Toate aceste delicatese cer răbdare și timp, mai ales atunci când se doresc a fi preparate ca la carte. Dar, din fericire pentru cei cu resurse limitate, există producători români precum Cămara Laurus de unde românii se pot aproviziona cu murături ca odinioară.

Citește și: Sărbătoare mare pentru creștini: Pe ce dată este Sf. Dumitru 2023? Tradiții și obiceiuri pentru această zi sfântă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Lucian Laurus face parte din comunitatea Fabricat in RO de mai mulți ani, iar noi ne-am propus să-l ajutăm să-și crească afacerea ca să poată duce mai departe faima rețetelor tradiționale românești de murături. Astfel, prin produsele Cămara Laurus, rețete autentice, rețete vechi de sute de ani și apreciate de multe generații de români trec cu bine testul timpului și dăinuie în continuare ca să se bucure de ele și urmașii noștri.

O poveste veche cu murături românești

Murăturile din Cămara Laurus respectă rețete vechi, moștenite din moși strămoși. Familia Laurus se dedică afacerilor cu murături încă din anul 1935, producând murături tari și gustoase prin secrete metode știute numai de ei. Un lucru este cert însă, printre ingredientele rețetelor nu se numără niciun fel de aditivi și chimicale, ci doar legume de cea mai bună calitate, sare din salina Cacia și apă limpede de izvor.

Când a început să se depene această poveste, de murăturile din Cămara Laurus se bucurau doar oaspeții pensiunilor din vecinătatea casei producătorilor, vizitatorii târgurilor locale și bineînțeles, musafirii care îi vizitau pe membrii familiei Laurus direct la ei acasă. Dar ca orice afacere cu produse excepționale, și Cămara Laurus s-a dezvoltat în beneficiul pofticioșilor și întregii comunități, iar acum varza, castraveții murați și murăturile asortate de Milișăuți pe care doar alde Laurus știu să le facă sunt disponibile tuturor, după pofta inimii.

Citește și: Alergie la polenul de ambrozie – simptome si remedii

Dacă ți-am făcut poftă de murături, fie că ai în plan să gătești o ciorbă cu kaizer și varză murată, varză la cuptor, mâncare de castraveciori murați ori sarmale, sau pur și simplu vrei să dai mai multă culoare meselor tale din toamna și iarna aceasta, la Cămara Laurus găsești murăturile la care visezi.

Citeste si: Oana Ioniță, despre cum i-a spus fiicei sale cine este tatăl ei adevărat. „Ea se aștepta. Ea a simțit tot timpul că Maxim a fost mult mai iubit sau atașat de Florin.”- kfetele.ro

Citeste si: Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte- radioimpuls.ro

De asemenea, recomandăm și băcăniilor din țară să se aprovizioneze de la Cămara Laurus atunci când își pregătesc stocurile de marfă pentru sărbători, oferind clienților lor calitate premium, varietate și un gust care trezește nostalgia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si