Thomas Nicholas Checedi, în vârstă de doar nouă ani, a murit într-un teribil accident rutier. Campion la haltere, la categoria sa, micușul sportiv era legitimat la la CSM Bistrița, iar anunțul decesului său a fost făcut de Federația Română de Haltere. 

Performanțe impresionante pentru un sportiv de nouă ani

Micuțul Thomas avea o forță incredibilă pentru vârsta sa. Băiețelul a avut performanțe uimitoare la haltere. Acesta a participat la toate concursurile la nivel național, la categoria sa de vârstă.

Din păcate, pentru micuțul sportiv, evoluția sa sportivă s-a oprit odată cu decesul lui într-un grav accident rutier.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Ipoteză șocantă. Băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

Anunțul decesului a fost făcut pe facebook de Federația Română de Haltere

„Suntem profund indurerati de disparitia fulgeratoare, in urma unui tragic eveniment rutier, a micutului halterofil Checedi Thomas Nicholas, legitimat CSM Bistrita. In varsta de 9 ani, Thomas a concurat, anul acesta, la toate etapele competitionale nationale destinate Juniorilor III, cu rezultate promitatoare.

Transmitem sincere condoleante familiei. Drum lin, Thomas. Dumnezeu sa te odihneasca”.

Anul acesta, Checedi Thomas Nicholas a concurat la toate etapele competiționale naționale destinate Juniorilor III, cu rezultate promițătoare.

Citeste si: Patronul unui lanţ de benzinării din România, mort în accident


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si