Resemnat şi în același timp revoltat de situaţia prin care trece, un craiovean a găsit o variantă provizorie prin care să-şi rezolve problema. Pentru că locuieşte la casa cu numărul 12, bărbatul nu beneficiază de canalizare. Aşadar, şi-a construit o hazna ascunsă de ochii lumii, care trebuie golită lună de lună. 

"Suntem de invidiat. Dacă vine cineva şi vede aşa frumuseţe de stradă, dacă ar şti condiţiile cu canalizarea şi alea...parcă

nu ne-ar mai invidia"

Autoritățile promit că vor rezolva problema de 3 ani

Până să fie modernizată, strada era, de fapt, un drum de pământ, cu un canal colector plin de gunoaie.

Citeste si: VIDEO- Cartiere de lux, îngropate în noroi. Capitala este campioană

În final, s-a ajuns la un bulevard cu două benzi pe sens şi canalizare. Doar pentru unii.

Citeste si: Primărie în risc de executare silită. Autoritățile au datorii de sute de mii de euro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la an la an, autorităţile au promis că vor rezolva problema şi vor continua lucrările pe ambele părţi ale străzii. Au trecut 3 ani şi oamenii încă folosesc fosele septice.

Gaze doar pentru casele cu număr par

Pe de altă parte, ghinioniştii de la casele cu număr par au şi ei norocul lor.

Deşi folosesc haznale ca în secolul trecut, oamenii se mândresc cu rețeaua de gaz.

Un vis pentru cei de peste drum.

Citeste si: Ce mâncăm în perioada Postului astfel încât să nu ne îngrășăm? Sfaturi utile de la nutriționistul Wasim Nazer, la „Dimineața cu noi”

"Pt gătit folosim butelie, o încărcăm lunar. Iar pt centrală avem lemne"

Citeste si: România trece la ora de vară 2022. Cum ne este afectat psihicul și cum putem trece mai ușor peste această schimbare

Porţiunea problematică se întinde pe o distanţă de 1,3 kilometri. Totuși, în mijlocul anomaliei există și-o minune- locuitorii casei cu numărul 13 beneficiază de canalizare și se numără printre puţinii oameni de pe această parte a străzii care sunt racordaţi la reţeaua de gaze.

Ca răspuns la sesizările nenumărate ale craiovenilor nemulţumiţi, autorităţile spun că strada Carpenului este prinsă în proiectul de extindere a canalizării. Ce uită să menţioneze însă, este faptul că marele proiect prevede introducerea canalizării doar pentru jumătate din locuinţele cu fose septice în bătătură. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si