Mercur Retrograd perioade. Cu doar câteva zile în urmă, am depășit cea mai recentă perioadă de Mercur retrograd, care a avut efecte semnificative asupra zodiilor.

Mercur a intrat în mișcarea sa retrogradă pe 23 august, în Fecioară, și a ieșit pe data de 15 septembrie 2023.  

Citește și: Mercur nu mai este retrograd din 15 septembrie. Ce efecte pozitive se văd asupra zodiilor

Mercur Retrograd perioade. De-a lungul anului 2023, Mercur este retrograd de patru ori. Până acum, am trecut cu bine prin trei dintre perioadele de confuzie astrală și ne mai așteaptă un ultim moment de impas.

Mercur Retrograd perioade.

Mercur Retrograd perioade

Când sunt următoarele perioade cu Mercur retrograd

Cea din urmă perioadă de Mercur retrograd din 2023 are loc pe finalul anului, cu planeta mesageră coborând în zodia Capricorn, iar apoi în Săgetător.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Următoarea perioadă de Mercur retrograd se desfășoară între 13 decembrie 2023- 1 ianuarie 2024.

Va fi apoi o perioadă de liniște pentru toate zodiile, după care începând cu 1 aprilie 2024 Mercur redevine retrograd până în 25 aprilie 2024. 

Cum sunt perioadele cu Mercur retrograd

Astrologii anunță pentru ultimul Mercur retrograd din 2023 o perioadă agitată, marcată de confuzie, frustrări și provocări neașteptate, astfel că toți nativii zodiacului vor fi puternic influențați.

Mulți oameni cred că atunci când Mercur este în retrograd, devenim vulnerabili la întreruperile comunicării, trecem prin tulburări inevitabile ale relațiilor și prin neînțelegerile cu prietenii și cei dragi, ca și cum ar

exista interferențe cosmice care împiedică tiparele noastre normale de comunicare.

Prin urmare, astrologii recomandă ca deciziile majore, cum ar fi semnarea unui contract sau începerea unui nou proiect, să fie amânate în această perioadă. 

În cazul lui Mercur retrograd, este întotdeauna o idee bună să ținem cont de o atenționare cu privire la blocajele în comunicare și să acordăm o atenție suplimentară relațiilor noastre apropiate.

Citește și:  VIDEO- Evenimente astrale majore. Ce înseamnă când Mercur este retrograd și cum sunt influențate zodiile

Potrivit psihologilor, este în regulă să folosim ciclurile retrograde ale lui Mercur ca un moment în care să fim blânzi cu noi înșine și să fim foarte atenți la relațiile noastre apropiate, dar nu este indicat să le folosim ca scuză pentru problemele relaționale pe care nu suntem dispuși să le abordăm direct.

Mercur Retrograd perioade.

Mercur Retrograd perioade 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si