Programul litoralul pentru toți 2022. Litoralul românesc își așteaptă turiștii. Recent, Ministerul Mediului a anunțat că s-au încheiat u ltimele pregătiri ale plajelor pentru sezonul estival din 2022. Plajele sunt gata să primească iubitorii de mare în perioada următoare.

„Litoralul pentru toți” este un program destinat turiștilor care doresc să vadă marea în extrasezon, când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar încălzite.

Citeste si: VIDEO- Festivalul de muzică SUNWAVES va începe joi. Sunt așteptați turiști din peste 25 de țări

În acest context, se va lansa și programul „Litoralul pentru toți” pentru turiști. Află când va începe și cine poate lua parte la acest program!

programul litoralul pentru toți 2022

„Litoralul pentru toți” 2022.

[Sursa foto: PixaBay]

Când începe Programul „Litoralul pentru toti” în 2022

Programul „Litoralul pentru toți” se pregătește de o nouă lansare. Românii care vor să meargă la mare cor plăti prețuri mai mici pentru cazare și mâncare decât cele normale. 

De obicei, programul se desfășoară în perioada 15 mai- 20 iunie și urmează să fie lansat. Turiștii care aleg să meargă pentru relaxare la mare până pe 20 iunie se vor putea caza cu tarife reduse. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Pregătiri de 1 mai pe plaja din Constanța

În 2022, programul „Litoralul pentru toți” începe mai devreme și se va desfășura în două etape: 3 mai- 20 iunie si  1 septembrie- 15 octombrie. În cadrul programului hotelurile de la malul mării, din toate stațiunile de pe litoral, se înscriu și oferă pachete turistice la prețuri reduse față de cele care sunt în mod normal.

programul litoralul pentru toți 2022

Cine poate beneficia de „Litoralul pentru toti”

„Litoralul pentru toţi" este singurul program social din România care este susţinut în totalitate de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

În cadrul programului se pot înscrie pentru a beneficia de vacanță la mare familiile care doresc să meargă la plajă în extrasezon. Tarifele propuse de hotelieri sunt pentru toate categoriile de turiști.

Citeste si: Plajele de pe litoral sunt gata să primească turiștii de 1 Mai

„Litoralul pentru toți” a ajuns la cea de-a 39-a ediție. Anul trecut, în cadrul programului au existat reduceri de până la 65%, chiar 70% mai mici decât în mod normal, în vârf de sezon. În 2021, prețurile la cazări au pornit de la 36 de lei pe noapte. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Turiștii au toate motivele să aleagă o vacanță la mare în extra-sezon. În primul rând, tarifele sunt mult mai mici decât în luna august și ne așteptăm ca de această oportunitate să profite atât cei care nu au reușit să ajungă la mare în mijlocul verii, dar și turiștii care doresc a doua vacanță pe litoral. Ne-am obișnuit în ultimii ani ca vremea să țină cu turiștii și în luna septembrie, astfel încât, conform prognozelor meteo actuale, aceștia se vor bucura de zile însorite la plajă până la sfârșitul lunii”, a spus Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Citeste si: VIDEO- Românii pleacă în vacanță în străinătate de Paște. Care sunt destinațiile preferate

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si