Ruby și-a șocat fanii  chiar în această după-amiază. Ea le-a arătat imagini cu vânătăile sale de pe picioare. Înainte de a intra în duș ea s-a filmat și le-a arătat internauților cum arată picioarele ei în această perioadă. Pe lângă vânătăile vizibile, artista s-a plâns și de dureri de coaste, dar se pare că toate acestea sunt urmări ale dorinței ei de a duce la extrem anumite antrenamente.

Citeste si: Sora lui Jador de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește. Ce părere are manelistul

Cântăreața a apărut pe Instagram plină de vânătăi pe picioare și cu dureri de coaste. Vedeta le-a arătat urmăritorilor în cadrul unor InstaStories cu ce vânătăi s-a ales în zona picioarelor. Din poze se observă că artista are mai multe vânătăi, dar în mod surprinzător a afișat un zâmbet larg când le-a dezvăluit în fața camerei.

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Ruby cântăreața

Ruby acuză dureri de coaste și este plină de vânătăi

Bruneta a fost foarte deschisă și dezinvoltă pe Instagram. Ea a împărtășit cu urmăritorii ei cum se simte după antrenamentele intense pe care le face în ultima perioadă, dar și cu ce vânătăi s-a ales din cauza lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cântăreața este extrem de decisă să lucreze la condiția fizică. Ruby nu ezită să-și forțeze limitele pentru a obține rezultatul dorit.

Se pare că vânătăile ar fi urmarea efortului depus în sala de forță, unde s-a filmat adesea în ultimele zile.

Citeste si: Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei” arestat după ce a produs spirtul care i-a ucis pe cei zece ieșeni

„Mă dor coastele destul de rău, am niște vânătăi urâțele și mă duc să fac și altele. Și de data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin. Îmi place să fac lucruri pentru care trebuie să trag mai tare și care-mi dau vânătăi și bătăi de cap”, a mărturisit Ruby, pe InstaStory.

cântăreața ruby plină de vânătăi

Ruby și-a surprins fanii de pe Instagram.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre posibilitatea de a deveni mămică: „Nu voi sta nicio secundă departe de copii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si