Vizitele periodice la stomatolog ajută la identificarea și corectarea rapidă a problemelor

Dacă respecți frecvența vizitelor periodice, medicul va putea identifica orice mică problemă într-o fază incipientă și va putea lua cele mai bune decizii pentru a-ți oferi zâmbetul la care visezi de mult. Spre exemplu, dacă identifică o poziție incorectă a dinților sau malocluzie, poate recomanda un aparat dentar potrivit cu care va rezolva problema într-un timp mult mai scurt.

Citește și: Horoscop 15 decembrie 2022: Zodiile care au parte de o surpriză plăcută

Cu cât sunt descoperite aceste afecțiuni mai devreme, cu atât vei purta mai puțin aparatul dentar.

Fațetele dentare te ajută să ai un zâmbet de revistă

Dacă îți dorești un zâmbet de revistă, dar viciile (fumatul, consumul excesiv de cafea, etc.) și-au lăsat amprenta asupra dinților tăi, nu trebuie să renunți la acest vis, ci doar să te îndrepți către soluția potrivită, cum ar fi fațetele dentare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gingii inflamate și sensibile: când trebuie să mergi la medic?

Un lucru important de menționat este faptul că fațetele dentare îți aduc într-adevăr zâmbetul mult dorit, dar cu un cost destul de semnificativ: dinții naturali sunt șlefuiți pentru a putea fi aplicate fațetele, iar procesul este unul ireversibil.

Așa că, la următoarea vizită, întreabă medicul ce părere are despre fatete dentare în situația ta.

Albirea dentară, o opțiune potrivită pentru cei cu o dantură perfectă

Dacă singurul inconvenient al zâmbetului tău este culoarea dinților, poți opta pentru o albire dentară la cabinet sau acasă, însă cu urmarea strictă a recomandărilor medicului stomatolog. Albirea dentară este soluția potrivită pentru dinții care au început să se îngălbenească din diverse motive.

Nu uita: igiena orală corectă te ajută să previi diverse afecțiuni dentare

Câteva reguli de igienă orală, cum ar fi periajul dinților de două ori pe zi, folosirea aței dentare și a apei de gură, te pot ajuta să previi probleme dentare precum apariția cariilor, halitoza sau chiar paradontoza – această afecțiune, netratată, poate duce chiar la pierderea dinților. Vizitele periodice la medicul stomatolog te ajută și ele să îți menții sănătatea dinților prin tot felul de mici intervenții, cum ar fi igienizarea profesională, detartrajul sau periajul profesional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si