În acest caz, singura soluție pentru o remodelare corporală eficientă este liposucția sau lipoaspirația. În prezent, prețurile pentru o operație de liposucție sunt mai accesibile ca în trecut și acestea variază în funcție de zona care va fi tratată. Îți prezentăm în continuare cele mai importante informații despre această procedură estetică, inclusiv prețurile, astfel încât să-ți dai seama dacă este cea mai potrivită soluție și pentru tine.

Ce presupune operația de liposucție și când este recomandată? 

Ca să poți solicita aceasta operație de eliminare a grăsimii trebuie să fii sănătoasă și să ai o greutate corporală normală. Prin urmare, liposucția nu este indicată persoanelor supraponderale. Intervenția este eficientă numai dacă urmezi un stil de viață sănătos și singurul motiv pentru care nu poți să scapi de grăsimea localizată în anumite zone ale corpului este predispoziția genetică.

În concluzie, trebuie să ai un regim alimentar echilibrat și să faci regulat mișcare. De asemenea, pielea ta trebuie să fie elastică, fără vergeturi și este preferabil să nu fumezi. Liposucția poate fi realizată pe mai multe zone ale corpului. Astfel, există următoarele opțiuni:

  • liposucție pe abdomen, coapse, șolduri
  • liposuctie facială (obraji, gât și barbie)
  • liposucție la picioare (genunchi intern, gambe și glezne)
  • liposucție corporală (brațe, mijloc și spate).

În urma intervenției, vei scăpa de grăsimea localizată, iar pielea ta va deveni fermă, netedă, fără urme de celulită. Operația durează între 1-3 ore, în funcție de numărul de zone tratate și se poate realiza cu anestezie locală sau generală. Intervenția presupune următoarele etape:

  • Administrarea anesteziei
  • Infiltrații cu o soluție specială în zona care va fi aspirată, pentru desprinderea mai ușoară a grăsimii
  • Realizarea unor mici incizii (doar 0,5 cm) pentru introducerea canulelor de lipoaspirație
  • Aspirarea grăsimii prin seringi speciale sau aspirator chirurgical (cel mult 4 litri de grăsime în cadrul unei intervenții)
  • Post-operator: administrarea de calmante și antibiotice.

După operație, vei purta un corset special, timp de aproximativ 6 săptămâni, pentru comprimarea zonei care a fost remodelate. Durerea va persista numai 2-3 zile, iar edemul local aproximativ 7 zile. Ulterior, organismul va continua să elimine, treptat, din grăsimea care a fost distrusă, astfel încât efectul final al procedurii se va vedea cu adevărat abia după 2-3 luni.

Cât costă liposucția?

În funcție de zonele care vor fi tratate și de tipul de intervenție ales (liposucție clasică sau cu laser), prețul pornește de la 1.500 de euro și poate ajunge la 2.500 euro sau chiar mai mult. Pentru fiecare zonă suplimentară care este tratată se va adăuga între 500-700 euro. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este greu de stabilit un preț general valabil, pentru că fiecare caz în parte este diferit. Astfel, ca să primește o ofertă personalizată, care să țină cont de  nevoile și dorințele tale, trebuie să mergi mai întâi la o consultație. Medicul îți va spune și ce rezultate pot fi obținute în cazul tău, ca să știi ce așteptări să ai în urma acestei proceduri de remodelare corporală.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si