"Vreti, nu vreti! Tot la noi ajungeti!" Sub aceasta deviza isi prezinta, zilele acestea, cele mai noi oferte comerciantii care castiga de pe urma...deceselor.

DRAGOS CRISTINEAN, reprezentant firma pompe funebre: Gama ce a mai de lux, de la accesoriile de sicriu placate cu aur garantat si argint. A trebuit sa ne adaptam cerintelor clientilor.

Si tot pentru a satisface cele mai extravagante dorinte au aparut si sicriele batute in cristale.

CRISTIAN NECHITA, reprezentant firma pompe funebre: Sicrie cu cristale Swarovsky, avem lenjerii de matase, care ajung la 1.000 de euro pentru fiecare lenjerie, la cerere putem sa facem si sicrie personalizate.

MACHIAJ PENTRU TOTDEAUNA

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nici trusele profesionale de machiaj nu lipsesc de la expozitia de servicii funerare.

SEBASTIAN COCOS, reprezentant firma pompe funebre: Datorita faptului ca corpului uman, dupa deces, ii dispare PH-ul, aceste machiaje sunt special facute pentru a putea machia un corp fara viata.

Cerintele nu se comenteaza, ci se indeplinesc! Asta isi spun furnizorii de servicii funerare, atunci cand familiile defunctilor vin cu tot felul de solicitari.

CRISTIAN NECHITA, reprezentant firma pompe funebre: Cu telefoane mobile in sicriu. Cum adica? Adica se pune telefonul in sicriu. Raposatul sa tina legatura telefonic.

Altii vor sa uite de aprinderea celor 40 de candele.

DRAGOS CRISTINEAN, reprezentant firma pompe funebre: Aceasta este o lumanare cu baterie, care asigura lumina pentru cat timp? Ca si baterie si rezistenta duce peste 40 de zile.

VII PE PICIOARE, PRIMESTI REDUCERE

Unele firme ofera si... reduceri de pret.

CRISTIAN NECHITA, reprezentant firma pompe funebre: Ce inseamna plata din picioare? Adica omul simte ca il doare piciorul si plateste un avans, primeste 20% reducere pentru bunica, pentru matusa Tamara.

A fost infiintat chiar si un institut care vegheaza asupra eticii. Cu ce se ocupa?

SEBASTIAN COCOS, reprezentant firma pompe funebre: Cum sa respectam corpul uman, chiar daca este trecut in nefiinta. Exista substante biocide care conserva corpul uman. In acelasi timp inlatura urmele de suferinta, reda culoare, stiti vorba aceea populara- parca doarme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si