"A fost poate una dintre cele mai bune iesiri si cele mai echilibrate ale Primei Doamne", a declarat criticul de moda Alin Galatescu.

Nu este usor sa fii sotie de presedinte intr-o vizita de stat, mai ales cand te prezinti in fata Marelui Duce de Luxemburg. Tinutele pe care le afisezi la intalnirile oficiale trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor. Prima doamna a Romaniei a fost atenta la toate detaliile vizitei.

La ora 13.00, cuplul prezidential aterizeaza la Luxembrug. Prima oprire, palatul Ducelui, la ceremonia de primire.

"In zona de calatorit, o rochie un pic mai usoara fata de tinuta mai riguroasa de dupa amiaza, culoare frumoasa, tonuri interesante, nimic strident", a mai spus criticul de moda.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Doua mai tarziu, Carmen Iohannis schimba rochia si geanta. Urmeaza apoi o scurta oprire la Primaria orasului, iar in mai putin de o ora si jumatate cuplul prezidential trebuie sa fie pus la patru ace pentru dineul oferit de marele Duce! De aceasta data Prima Doamna alege o rochie lunga.

"A mers la dineul oficial cu o rochie lunga cand toata lumea se duce cu rochii scurte. Singura mea rezerva e la coafura de la dineu. Parul prins de cap nu cred ca a fost cea mai buna solutie", comenteaza Alin Galatescu.

O noua zi, alte trei tinute. Dimineata, Carmen Iohannis alege sa poarte o rochie in culori pale, cu dungi roz.

Cateva ore mai tarziu Prima Doamna se pregateste de receptia oferita de presedinte in onoarea marelui Duce de Luxemburg. Alege o tinuta de culoarea untului, din matase naturala.

"Deja le-a lungit un pic, evidentiind zona picioarele,fara a expune prea mult, ala cum facea inainte", a mai spus criticul de moda.

Nimeni nu stie cum a reusit prima doamna ca in drumul spre Marele Palat Ducal sa isi schimbe din nou rochia. Dar la ceremonialul plecarii era imbracata altfel.

Pe cat de des schimba doamna tinutele, pe atat de conservator este presedintele. Albastrul pare a fi culoarea sa preferata, caci cravatele lui Klaus Iohannis nu isi schimba nuanta niciodata.

"Presedintele nu reuseste sub nicio forma sa schimbe tonul la cravata. Probabil i-a spus doamna ca se potrivesc cu ochii lui albastri”, adauga Galatescu.

Desi a schimbat 6 tinute, Carmen Iohannis a starnit aprecierea criticilor de moda, care simt o schimbare de stil a primei doamne.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si