Carmen Iohannis a făcut senzație în Argentina, unde l-a însoțit pe Klaus Iohannis la întâlnirea oficială cu președintele Republicii Argentina, Alberto Fernández și soția acestuia, fosta jurnalistă și actriță Fabiola Yanez. 

Citește și: Președintele României merge în Argentina. Klaus Iohannis va fi întâmpinat de preşedintele Alberto Fernández

Prima Doamnă a României a purtat la Casa Rosada un costum alb în deux-pièces elegant, semnat de creatoarea de modă Andrea Tincu.

Fotografiile postate de designerul Primei Doamne au strâns sute de aprecieri pe rețelele socializare.

Carmen Iohannis, apariție de senzație în vizita oficială în Argentina

Carmen Iohannis, apariție de senzație în vizita oficială în Argentina

[Sursa foto: Facebook / Andrea Tincu]

Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Argentinei

Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Argentinei

[Sursa foto: Facebook / Andrea Tincu]
 

De-a lungul timpului, ținutele purtate de Carmen Iohannis în cadrul vizitelor oficiale la care a participat alături de președintele Iohannis au fost intens comentate.

Eleganța Primei Doamne a fost apreciată unanim de această dată, în ciuda criticilor din trecut.

Citește și: Cât costă geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita în Emiratele Arabe Unite? Suma este una colosală și trece de 8.000 de dolari

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mulți comentatori online au spus că Carmen Iohannis a eclipsat-o prin ținută pe actrița și jurnalista Fabiola Yanez, care a purtat o rochie degrade în două culori, gri și negru, cu o poșetă albă.

Carmen Iohannis, în Argentina

Carmen Iohannis, în Argentina

[Sursa foto: Captură YouTube]

Carmen Iohannis, alături de Klaus Iohannis la Casa Rosada

În imaginile publicate de administrația prezidențială de la Buenos Aires, se vede cum cei doi soți coboară din mașini diferite și se întâlnesc pe covorul roșu de la intrarea în Casa Rosada.

Citește și: Cât costă ținutele lui Carmen Iohannis? Designerul ei a dezvăluit tot

Klaus Iohannis și soția sa se țin de mână în timp ce urcă treptele Palatului prezidențial din Argentina, la capătul cărora sunt așteptați de liderul sud-american și soția acestuia.

Carmen Iohannis, alături de șeful statului în Argentina

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Fabiola Yáñez, soția președintelui Argentinei 

Prima Doamnă a Argentinei, Fabiola Andrea Yáñez este o jurnalistă și actriță argentiniană în vârstă de 42 de ani. Ea este partenerul președintelui Alberto Fernández din 2014.

Cei doi au un copil de un an și câteva zile, Francisco Fernández Yáñez.

Fabiola Yanez

Fabiola Yanez

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Francisco Fernández Yáñez s-a născut în aprilie 2022

Fabiola Yáñez s-a născut pe 14 iulie 1981 în Villa Regina, provincia Río Negro și a crescut în Alem, provincia Misiones. Prin mama ei, ea este de origine chiliană.

A studiat jurnalismul la Universitatea din Palermo, din Buenos Aires. După absolvirea universității, Fabiola Yanez a lucrat pentru o serie de agenții de știri interne și internaționale, inclusiv Infobae, Página/12, América TV, C5N, CNN+ și La Razón din Spania.

Citește și: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce ținută a purtat Carmen Iohannis

De-a lungul timpului, Fabiola Yanez a jucat în mai multe spectacole de teatru și de televiziune. 

Prima Doamnă a Argentinei, Fabiola Andrea Yáñez este o jurnalistă și actriță argentiniană în vârstă de 42 de ani.

Prima Doamnă a Argentinei, Fabiola Andrea Yáñez este o jurnalistă și actriță în vârstă de 42 de ani.

Ce a spus Klaus Iohannis despre vizita în Argentina

Klaus Iohannis a scris pe rețelele de socializare despre importanța relațiilor diplomatice dintre România și țările din America Latină. Șeful statului a subliniat faptul că prin acest turneu vrea să consolideze relațiile diplomatice dintre țara noastră și cele de peste ocean.

„În cadrul vizitei oficiale în Republica Argentina, am convenit astăzi la Buenos Aires cu Președintele Alberto Fernández să dinamizăm dialogul politico-diplomatic și să intensificăm contactele dintre ministerele noastre și agențiile specializate. Ne-am propus să deschidem noi oportunități de colaborare în domeniile de interes reciproc și să dăm un impuls mult așteptat și schimburilor comerciale", a precizat șeful statului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si