Începând cu 1 ianuarie 2020, orice cartelă prepay nu va mai putea fi comercializată decât prin identificarea cu buletinul a utilizatorului final.

Citeste si: Guvernul crește amenzile pentru apelurile false la 112

Între 1 ianuarie şi 1 septembrie 2020, autorităţile şi operatorii de telefonie vor desfăşura o campanie de informare a posesorilor de cartele achiziţionate anterior fără buletin, iar dacă aceştia nu se vor înregistra până la 1 septembrie 2020 în sistemele de telefonie mobilă, cartelele respective nu vor mai funcţiona.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un jurnalist a sunat la poliția din Deveselu și a cerut informații în limba engleză! Cum au reacționat agenții din localitatea care găzduiește scutul NATO?

La începutul lunii august, secretarul de stat Raed Arafat a anunţat un set de 14 masuri pentru îmbunătăţirea sistemului de urgenţă 112, problema cartelelor prepay fiind ridicată în contextul numărului mare de apeluri false.

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si