Close sidebar
Close sidebar

Casa lui Carmen Tanase e plina de animale! In pat, in chiuveta, in cada si in bideu stau niste pisici! Vedeta si-a facut gradina zoologica in locuinta!

Actrita este o mare iubitoare de animale si a militat intotdeauna in spatiul public pentru drepturile necuvantatoarelor. Iar daca te duci in vizita, in casa "Flacaricai", sunt sanse mari sa nu gasesti nici macar un coltisor neocupat de o "pufosenie" simpatica.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Carmen Tanase se poate lauda cu o casa plina. Dar nu de oameni, cum poate v-ati imaginat, ci de necuvantatoare. Din pacate, nu am putea sa va spunem exact cate pisici si cati caini are indragita actrita pentru ca numarul lor creste de la o saptamana la alta.

Oriunde te uiti in casa actritei zaresti o pisica somnoroasa, una care-si face linistita toaleta, alta care se joaca, caini de toate dimensiunile si nu in ultimul rand zeci de jucarii pentru rasfatatele patrupede.

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Protagonista noastra se amuza cand le povesteste prietenilor cum trebuie sa stea la coada, in propria-i locuinta, daca vrea sa foloseasca bideul, cada sau una dintre chiuvete. De obicei, utilitatile mai sus mentionate sunt ocupate de felinele mici care au pus stapanire pe proprietatea vedetei.

" Chiuveta, cada, bideu...toate ocupate! Spala-te Carmen daca ai unde!", glumeste actrita.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI